Παναθηναϊκός : Έρχεται Ελλάδα και τα λέει με τον Νταμπίζα ο Λουντ

Παναθηναϊκός : Έρχεται Ελλάδα και τα λέει με τον Νταμπίζα ο Λουντ

Ο Φιλανδός έρχεται στην Ελλάδα το Σάββατο και αναμένεται να έχει τις καθοριστικές επαφές με τον Νίκο Νταμπίζα. Παραμένει δύσκολη η περίπτωσή του.

Ο Ρόμπιν Λουντ είναι αυτή τη στιγμή η απόλυτη προτεραιότητα του Παναθηναϊκού όσον αφορά τις συζητήσεις για ανανέωση του συμβολαίου του. Έχει μπει πιο ψηλά από περιπτώσεις όπως του Κουλιμπαλί ή των Κάτσε – Μυστακίδη.

Ο Γιώργος Δώνης θεωρεί ότι είναι πολύ σημαντικό να παραμείνει στο ρόστερ ο MVP της περσινής σεζόν και ένας από τους πιο έμπειρους ποδοσφαιριστές που έχει η ομάδα. Κάτι που τόνισε και στη συνάντησή του με τον Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ. Αν φύγει ο Λουντ, ο Παναθηναϊκός είναι αναγκασμένος να αναζητήσει ποδοσφαιριστή με τα χαρακτηριστικά και όσο δεν υπάρχει η οικονομική δυνατότητα, τόσο θα δυσκολεύει η υπόθεση.

Ο έμπειρος χαφ έρχεται στην Ελλάδα το Σάββατο προκειμένου να κάνει ολιγοήμερες διακοπές με την οικογένειά του. Στο περιθώριο αυτών αναμένεται να έχει επαφές με τον Νίκο Νταμπίζα και να συζητήσουν το θέμα του συμβολαίου του.

Πρέπει να τονίσουμε πως με την προηγούμενη πρόταση, δηλαδή με ένα ποσό περίπου στις 180.000 ευρώ ετησίως, ο Λουντ δεν πρόκειται να παραμείνει στον Παναθηναϊκό. Θα πρέπει να ανέβουν αρκετά οι πράσινοι για να τον δελεάσουν και παράλληλα να του δώσουν διαβεβαιώσεις πως δεν θα υπάρχουν τα περσινά με τις καθυστερήσεις στις πληρωμές και τη… διάλυση της ομάδας.

Η περίπτωσή του είναι πολύ δύσκολη, αφού ο Λουντ αναζητεί παράλληλα ομάδα στο εξωτερικό, όμως ο Νταμπίζας θα εξαντλήσει όλα τα περιθώρια για να τον μεταπείσει.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ