Παναθηναϊκός : Έρχεται τέλη Ιουνίου ο Γκραντ – Πιθανότατα θα δώσει συνέντευξη Τύπου

Παναθηναϊκός : Έρχεται τέλη Ιουνίου ο Γκραντ – Πιθανότατα θα δώσει συνέντευξη Τύπου

Ο Αβραάμ Γκραντ αναμένεται στην Ελλάδα μέχρι τις 26 Ιουνίου, θα συναντήσει Νταμπίζα, Δώνη και ίσως να μιλήσει στους εκπροσώπους του Τύπου αναλύοντας το πρότζεκτ της Pan Asia.

Έτοιμος να πιάσει δουλειά στον Παναθηναϊκό είναι ο Αβραάμ Γκραντ. Ο άλλοτε προπονητής της Τσέλσι έχει ενημερωθεί για όλα από τον Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ σχετικά με την εξέλιξη των διαπραγματεύσεων με την πλευρά του Παναθηναϊκού. Επί της ουσίας, έχει ενημερωθεί πως είναι πλέον στην τελική ευθεία η αλλαγή ιδιοκτησίας, η οποία αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί μέχρι τα τέλη Ιουνίου.

Ο Αβραάμ Γκραντ θα έχει περισσότερο συμβουλευτικό ρόλο το πρώτο διάστημα και θα είναι αυτός που θα αξιολογεί όλα όσα αφορούν το αγωνιστικό τμήμα. Από τον προπονητή και τον τεχνικό διευθυντή, μέχρι το ρόστερ.

Ο Γκραντ γνωρίζεται με τον Δώνη και μάλιστα ο τελευταίος όταν ενημερώθηκε για την έλευση του Ισραηλινού από τον Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ δεν έκρυψε την ανυπομονησία του να συναντηθούν και να αναλύσουν το πρότζεκτ για τον Παναθηναϊκό.

Παράλληλα, ο Γκραντ είναι πολύ πιθανό να παραχωρήσει και συνέντευξη Τύπου, είτε μόνος του, είτε με τον Παϊρότζ, που επίσης θα έρθει μέχρι τα τέλη του Ιουνίου στην Ελλάδα, προκειμένου να μιλήσει για τα σχέδια της Pan Asia και να δώσει λεπτομέρειες στον κόσμο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ