ΠΑΟΚ : Και ο Άγιαξ αντίπαλος για τον Βέρνμπλουμ

ΠΑΟΚ : Και ο Άγιαξ αντίπαλος για τον Βέρνμπλουμ

Σύμφωνα με ολλανδικό σάιτ και ο Άγιαξ ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Πόντους Βέρνμπλουμ, αλλά επίσης και για τον Μπίμπρας Νάτχο.

Ο ΠΑΟΚ έχει ανεβάσει την πρότασή του προς τον Πόντους Βέρνμπλουμ κοντά στα 5 εκ. ευρώ για τρία χρόνια και περιμένει απάντηση, την ώρα που ο Σουηδός φέρεται να πολιορκείται και από αρκετές ακόμη μεγάλες ομάδες της Ευρώπης.

Σύμφωνα με ολλανδικά ΜΜΕ ο υψηλόσωμος χαφ βρίσκεται στο στόχαστρο και του Άγιαξ, ο οποίος εκτός από υποψήφιος αντίπαλος του Δικέφαλου στα προκριματικά του Champions League είναι πλέον και αντίπαλος στα μεταγραφικά.

Το σάιτ «football-oranje.com» σημειώνει ότι ο Πόντους Βέρνμπλουμ, αλλά και ο πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ, ο Μπίμπρας Νάτχο βρίσκονται στη λίστα του «Αίαντα» για την ενίσχυση της μεσαίας γραμμής.

Μεταξύ άλλων το ολλανδικό δημοσίευμα αναφέρει: «Ένας ή και οι δύο ποδοσφαιριστές της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, ο Βέρνμπλουμ και ο Νάτχο, μπορεί να αυξήσουν τον ανταγωνισμό στο κέντρο του Αγιαξ. Ο Σουηδός «Γκατούζο» (σ.σ.: έτσι αναφέρονται στον Βέρνμπλουμ) είναι ένας ποδοσφαιριστής υψηλού επιπέδου με παραστάσεις από το Champions League με τη ομάδα του στρατού, ενώ ο Νάτχο είναι ένας ταλαντούχος οργανωτής που μπορεί να ξεκλειδώσει κλειστές άμυνες. Με τα συμβόλαιά τους να λήγουν η απώλεια της ΤΣΣΚΑ μπορεί να αποβεί κέρδος για τον Άγιαξ».

Το ολλανδικό σάιτ δεν αναφέρει (ή δε γνωρίζει) τίποτα για τις επαφές του ΠΑΟΚ με τον Βέρνμπλουμ, οι οποίες είναι σε προχωρημένο επίπεδο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ