Πετράκης: «Θα μπορούσαμε το κάτι παραπάνω, σημαντικό ότι παλέψαμε μέχρι τελευταία στιγμή»

Πετράκης: «Θα μπορούσαμε το κάτι παραπάνω, σημαντικό ότι παλέψαμε μέχρι τελευταία στιγμή»

Ο Γιάννης Πετράκης μίλησε για ήττα του Παναιτωλικού από τον Παναθηναϊκό.

Ο Παναιτωλικός πάλεψε κόντρα στον Παναθηναϊκό όμως ηττήθηκε με σκορ 2-1 στη Λεωφόρο, με τον Γιάννη Πετράκη να είναι ευχαριστημένος σε γενικές γραμμές από τους παίκτες του.

Ο Έλληνας τεχνικός τόνισε στις δηλώσεις του πως στο πρώτο μέρος οι Αγρινιώτες δεν απειλήθηκαν ιδιαίτερα, ενώ στάθηκε και στο πρόβλημα που υπάρχει στη δημιουργία ευκαιριών.

Οι δηλώσεις που έκανε ο Γιάννης Πετράκης:

«Στο α’ ημίχρονο παρότι είχαμε καλή οργάνωση σε αυτό που επιλέξαμε να παίξουμε, δεν δεχθήκαμε ιδιαίτερες ευκαιρίες, έκανε ο αντίπαλος νομίζω μία στατική φάση και άλλη μία. Το μεγάλο πρόβλημα ήταν όταν παίρναμε την μπάλα ότι δεν μπορούσαμε να τη διαχειριστούμε καλά.

Από τη στιγμή που προηγήθηκε ο αντίπαλος στο σκορ στο β’ ημίχρονο, αλλάξαμε την τακτική προσέγγιση στο παιχνίδι και το πλάνο μας, νομίζω ότι θα μπορούσαμε, είχαμε ενέργεια, πρέπει να βελτιωθούμε ακόμη κι άλλο, είχαμε πράγματα που μπορούσαμε να τα κάνουμε καλύτερα και να γίνουμε ακόμη πιο απειλητικοί.

Καταφέραμε και ισοφαρίσαμε, χάσαμε ακόμη μια καλή ευκαιρία με τον Λιάβα, θα μπορούσαμε να πάρουμε κάτι παραπάνω στο τέλος. Για μένα σημαντικό είναι ότι το παλέψαμε μέχρι την τελευταία στιγμή αλλά θέλουμε πολύ δουλειά ακόμη, να βελτιωθούμε με τη μπάλα στα πόδια σε οποιαδήποτε συνθήκη και αν βρεθούμε στο γήπεδο μέσα, μιλάω και για το α’ ημίχρονο και για το β’ ημίχρονο που είχαμε επιλογές να γίνουμε ακόμα πιο επικίνδυνοι, αν μεταφέραμε τη μπάλα σε σημεία που κάθε μέρα δουλεύουμε και έχουμε πει ότι πρέπει να πάει.

Η αποστολή μας ήταν δύσκολη, μένει η προσπάθεια που έκαναν τα παιδιά και είμαι ευχαριστημένος. Μαθαίνουμε και συνεχίζουμε».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ