Ολυμπιακός: «Σενάρια» των Βέλγων για Οτζίτζα

Ολυμπιακός: «Σενάρια» των Βέλγων για Οτζίτζα

Οι Βέλγοι υποστηρίζουν πως ο διεθνής μέσος εξετάζει ακόμα και το ενδεχόμενο αποχώρησης απ' την ομάδα του λιμανιού, λόγω της ληστείας στο σπίτι του.

Ο Βέλγος μέσος του Ολυμπιακού, Οτζίτζα Οφόε έπεσε θύμα ληστείας πριν από λίγες μέρες, καθώς άγνωστοι εισέβαλαν στο σπίτι του. Οι διαρρήκτες πήραν κοσμήματα και χρήματα αλλά ευτυχώς την ώρα της ληστείας ο παίκτης του Ολυμπιακού και η οικογένεια του δεν βρίσκονταν στο σπίτι.

Σήμερα, η βελγική ιστοσελίδα, Nieuwsblad.be αναφέρει ότι ο 28χρονος μέσος των πρωταθλητών Ελλάδος, είναι αναστατωμένος απ’ τη διάρρηξη στο σπίτι του. Οι Βέλγοι μάλιστα μπαίνουν και στη διαδικασία «σεναρίων» αναφορικά με το μέλλον του παίκτη στον Ολυμπιακό, λέγοντας πως ο Οτζίτζα εξετάζει ακόμα και το ενδεχόμενο αποχώρησης απ’ την ομάδα του λιμανιού.

«Το ενδεχόμενο ν’ αλλάξει ομάδα ο Οτζίτζα είναι πιθανό, μετά από μισό χρόνο στον Ολυμπιακό. Ο παίκτης φοβάται για την ασφάλεια της οικογένειας του μετά τη διάρρηξη που έγινε στο σπίτι τους και την κλοπή κοσμημάτων και χρημάτων.

Ο Οτζίτζα, η σύζυγος του και η πέντε μηνών κόρη τους δεν ήταν στο σπίτι κατά την εισβολή των ληστών. Δεν είναι όμως τόσο η απώλεια χρημάτων όσο η ψυχολογική αναστάτωση. Ο Οτζίτζα είναι αναστατωμένος γιατί δεν είναι ο μοναδικός παίκτης που έγινε στόχος ληστών.

Φαίνεται πως κι άλλοι ξένοι παίκτες του Ολυμπιακού έχουν γίνει στόχος. Η οικογένεια του αφήνει να εννοηθεί πως φοβούνται για την ασφάλεια τους κι ότι η φυγή απ’ την Ελλάδα είναι αναπόφευκτη.

Αυτό είναι κάτι στο οποίο δεν κλείνει τ’ αυτιά του ο Οτζίτζα και θα εξετάσει τις επιλογές του. Ο Οτζίτζα έχει υπογράψει τριετές συμβόλαιο με την ελληνική ομάδα και παίζει στο Τσάμπιονς Λιγκ, ωστόσο η ασφάλεια της οικογένειας του είναι αδιαπραγμάτευτη.

Ο Ολυμπιακός έχει κι άλλους τρεις Βέλγους, αλλά κανείς δε θέλει ν’ ακολουθήσει το δρόμο του Οτζίτζα» αναφέρει το σχετικό δημοσίευμα.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ