Ξένοι διαιτητές και αναδιάρθρωση στο τραπέζι Βασιλειάδη και UEFA

Ξένοι διαιτητές και αναδιάρθρωση στο τραπέζι Βασιλειάδη και UEFA

Ο υφυπουργός Αθλητισμού συναντήθηκε με τον Ζόραν Λάκοβιτς και τον Άντζελο Ρηγόπουλο.

Συνάντηση με τον διευθυντή ομοσπονδιών της UEFA Ζόραν Λάκοβιτς και τον επικεφαλής διεύθυνσης του τομέα Εθνικών Ομοσπονδιών στην Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Άντζελο Ρηγόπουλο, είχε την Τετάρτη (6/6) ο Γιώργος Βασιλειάδης.

Στο τραπέζι ανάμεσα στον υφυπουργό Αθλητισμού και το κλιμάκιο της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας τέθηκαν οι ξένοι διαιτητές, τους οποίους ο πρόεδρος της ΚΕΔ Μέλο Περέϊρα θέλει να ορίζει στα ντέρμπι την επόμενη περίοδο (πρέπει να γίνει αλλαγή στον κανονισμό διαιτησίας και να περάσει από το δ.σ. της ΕΠΟ και από γενική συνέλευση της ομοσπονδίας), ο τοποτηρητής που θέλει να ορίσει η UEFA στην ΕΠΟ αφού δεν έχει καμία εμπιστοσύνη στη διοίκηση του Βαγγέλη Γραμμένου η οποία έχει αποτύχει πλήρως στο έργο της και η σύνθεση της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας με την είσοδο και τρίτου ξένου μέλους.

Ανάμεσα στις δύο πλευρές συζητήθηκε και η αναδιάρθρωση του πρωταθλήματος της Super League που προωθεί ο Γιώργος Βασιλειάδης με πρωτάθλημα 20 ομάδων από την περίοδο 2018-19 ώστε να μειωθούν την επόμενη σεζόν.

Από το περιβάλλον του υφυπουργού διαρρέεται ότι το κλίμα για την αναδιάρθρωση ήταν θετικό.

Δεν είναι σίγουρο όμως, ότι η πλευρά της UEFA θα δεχθεί τις αλλαγές που προτείνονται εδώ και τώρα στο πρωτάθλημα από τον Γιώργο Βασιλειάδη. Το σίγουρο είναι ότι η αναδιάρθρωση θα συζητηθεί ξανά, τις επόμενες ημέρες.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ