Νέα επίσημη πρόταση για Κάτσε, Μυστακίδη

Νέα επίσημη πρόταση για Κάτσε, Μυστακίδη

Ο Παναθηναϊκός αναμένεται έως αύριο να καταθέσει νέα βελτιωμένη πρόταση στον ΠΑΟΚ.

Οι επαφές του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΟΚ και τους εκπροσώπους των Εργκους Κάτσε, Γιάννη Μυστακίδη έχουν ενταθεί τις τελευταίες μέρες.

Ο Νίκος Νταμπίζας έχει ενημερωθεί για τις απαιτήσεις των Θεσσαλονικέων και οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού θα καταθέσει επίσημη πρόταση έως την Παρασκευή. Ο Αλβανός διεθνής αμυντικός χαφ έχει συμβόλαιο για ακόμα δύο χρόνια με τον ΠΑΟΚ και οι ετήσιες αποδοχές του τη νέα σεζόν αγγίζουν τις 350.000 ευρώ, ενώ περίπου στις 250.000 ευρώ είναι του Έλληνα επιθετικού.

Γίνεται αντιληπτό ότι το «τριφύλλι» για να τον διατηρήσει στο δυναμικό του, κάνοντας μία τροποποίηση στο συμβόλαιό τους, που λήγει στις 30 Ιουνίου, θα πρέπει να βγάλει από το ταμείο ένα ποσό και για τους δύο τουλάχιστον 400.000 ευρώ. Θυμίζουμε ότι τον Γενάρη είχαν έρθει πληρωμένοι από την ομάδα της Θεσσαλονίκης. Αυτό δεν μπορεί φυσικά να συμβεί. Εξαιτίας του περιορισμού, δεν επιτρέπεται τροποποίηση στο υπάρχον συμβόλαιο, με την οποία θα βαρύνεται πλέον ο Παναθηναϊκός, αλλά στην Ελλάδα, αν θες βρίσκεις λύσεις…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ