Κοντά σε Τσικίνιο ο Ολυμπιακός (vids)

Κοντά σε Τσικίνιο ο Ολυμπιακός (vids)

Ο Ολυμπιακός φαίνεται πως είναι μια ανάσα από την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Τσικίνιο από την Μπενφίκα.

Ο Ολυμπιακός λίγες ώρες πριν το μεγάλο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό για τους «16» του Κυπέλλου Ελλάδος στη Λεωφόρο φαίνεται πως βρίσκεται πολύ κοντά στην απόκτηση του Τσικίνιο της Μπενφίκα.

Όπως έχετε διαβάσει από to10.gr, ο Ολυμπιακός παρακολουθούσε στενά την περίπτωση του 28χρονου μέσου των «αετών» τις τελευταίες μέρες και όλα δείχνουν πως οι δύο πλευρές θα καταλήξουν σε «γάμο».

Ο 28χρονος κεντρικό μέσος είναι σε ανοιχτή γραμμή με τους ερυθρόλευκους και «ψήνεται» να έρθει στην Ελλάδα, την ώρα που και η Μπενφίκα φαίνεται διατεθειμένη να… ενδώσει για την παραχώρηση του. Ο Τσικίνιο ακουγόταν συνέχεια τις τελευταίες μέρες, ενώ υπήρχαν και αρκετά δημοσιεύματα και στην Πορτογαλία για εκείνον και τον Ολυμπιακό.

Παρότι μάλιστα, ο Πορτογάλος μέσος είχε στα χέρια του προτάσεις από ομάδες της Ρωσίας και της Τουρκίας, φαίνεται πως έχει καταλήξει να συνεχίσει την καριέρα του στο λιμάνι. Ο Ολυμπιακός έτσι κι αλλιώς ήθελε να αποκτήσει στη μεσαία γραμμή έναν ποδοσφαιριστή με τα δικά του χαρακτηριστικά, αλλά και παράλληλα έναν μέσο που γνωρίζει καλά ο Κάρλος Καρβαλιάλ.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Τσικίνιο παίζει χρόνια στους «αετούς», ενώ έχει περάσει ως δανεικός και από τις Μπράγκα και Γκιρεσούνσπορ. Φέτος δεν βρίσκεται στα αρχικά πλάνα έχοντας καταγράψει 16 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις. Συνολικά με την φανέλα της Μπενφίκα μετρά 125 συμμετοχές έχοντας απολογισμό εννέα γκολ και 11 ασίστ.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ