Ο Αντέτζο έμεινε ελεύθερος από την Λαμία

Ο Αντέτζο έμεινε ελεύθερος από την Λαμία

Ντάνιελ Αντέτζο και Λαμία θα ακολουθήσουν χωριστούς δρόμους, καθώς ο Νιγηριανός αμυντικός θα αποχωρήσει από την ομάδα της Φθιώτιδας μετά από 5,5 χρόνια

Παρελθόν από την Λαμία αποτελεί ο Ντάνιελ Αντέτζο, μετά από 5,5 χρόνια παρουσίας στον σύλλογο.

Ο Νιγηριανός αμυντικός θα αποχωρήσει από την ομάδα της Φθιώτιδας, αφού βρήκε την «χρυσή τομή» με την διοίκηση προκειμένου να λυθεί η συνεργασία τους και πλέον είναι ελεύθερος να αναζητήσει τον επόμενο σταθμά στην καριέρα του. Θυμίζουμε ότι πρόσφατα ο 34χρονος άσος, είχε καταθέσει προσφυγή κατά της Λαμίας.

Διαβάστε επίσης: Σε δημόσια διαβούλευση το σχέδιο νόμου για την οπαδική βία – Τι προβλέπει για κάμερες, εισιτήρια και ποινές

Ο Αντέτζο την φετινή σεζόν δεν βρισκόταν στα πλάνα του Λεωνίδα Βόκολου κάτι που αποδεικνύεται και από το γεγονός ότι φέτος δεν έχει αγωνιστεί ούτε σε ένα παιχνίδι. Κάπως έτσι, θα κλείσει ο κύκλος του Νιγηριανού αμυντικού στην Λαμία, ο οποίος αποτελεί μέλος της Λαμίας από το 2018.

Ο Αντέτζο, ο οποίος βρίσκεται αρκετά χρόνια στην Ελλάδα αφού έχει αγωνιστεί με την φανέλα της Κέρκυρας και της ΑΕΛ Καλλονής, συνολικά κατέγραψε 150 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις  με την Λαμία, πετυχαίνοντας μάλιστα και 7 γκολ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ