Άρης : Η άφιξη του Μπράβο

Άρης : Η άφιξη του Μπράβο

Ο Ισπανός αναμένεται να ταξιδέψει στην Θεσσαλονίκη στο τέλος της επόμενης εβδομάδας προκειμένου να έχει συνάντηση με τον Θόδωρο Καρυπίδη.

Ο ρόλος που αναμένεται να έχει ο Ραούλ Μπράβο στο ποδοσφαιρικό τμήμα του Άρη μπορεί να μην έχει ξεκαθαρίσει ακόμα, όμως, ο Ισπανός λειτουργεί ήδη σε ορισμένες περιπτώσεις να είναι μέλος της ομάδας. Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι είχε επικοινωνία με τον τεχνικό του Άρη, Πάκο Ερέρα, που και αυτός αναμένεται αύριο στην Θεσσαλονίκη.

Από τις επαφές που θα έχει με τον Ισπανό τεχνικό αλλά και με τον Θόδωρο Καρυπίδη, αναμένεται να οριστικοποιηθεί και το πόστο που θα αναλάβει στον Άρη ο Ραούλ Μπράβο. Εκτός απροόπτου, πάντως, ο Ισπανός πρώην παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης, του Ολυμπιακού αλλά και του Άρη, αναμένεται να ταξιδέψει στην Θεσσαλονίκη στο τέλος της επόμενης εβδομάδας, προκειμένου να συναντηθεί με τον πρόεδρο της ΠΑΕ Άρης.

Οι υπογραφές με Σόουζα

Ο Ούγκο Σόουζα έχει συμφωνήσει να συνεχίσει την καριέρα του στον Άρη για τα επόμενα δυο χρόνια, Οι υπογραφές στο νέο συμβόλαιο του Πορτογάλου αμυντικού, αναμένεται να μπουν μετά την επιστροφή του Θόδωρου Καρυπίδη από τις ΗΠΑ, όπου αναμένεται να ταξιδέψει τις επόμενες μέρες.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ