Βόκολος: «Ο Πανσερραϊκός εκμεταλλεύτηκε τις ευκαιρίες που του δόθηκαν»

Βόκολος: «Ο Πανσερραϊκός εκμεταλλεύτηκε τις ευκαιρίες που του δόθηκαν»

Στην αποτελεσματικότητα που επέδειξε ο Πανσερραϊκός στάθηκε ο τεχνικός της Λαμίας, Λεωνίδας Βόκολος.

Για πρώτη φορά μετά το 2010 ο Πανσερραϊκός κατάφερε να πανηγυρίσει εκτός έδρας νίκη στην μεγάλη κατηγορία, επικρατώντας με 2-0 στην έδρα της Λαμίας στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής της Superleague.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης ο τεχνικός της ομάδας της Φθιώτιδας, Λεωνίδας Βόκολος στάθηκε στην αποτελεσματικότητα που έδειξε η ομάδα των Σερρών στις ευκαιρίες που της δόθηκαν.

Διαβάστε επίσης: Νιουκάστλ – Μάντσεστερ Σίτι 2-3: Ο Μπομπ λύτρωσε τους «πολίτες»

Συγκεκριμένα: «Ήταν ένα παιχνίδι το οποίο στράβωσε από την αρχή για εμάς. Πληρώσαμε κάποια ατομικά λάθη και στη συνέχεια δυσκολευτήκαμε πάρα πολύ. Στο δεύτερο ημίχρονο ήταν καθολική η υπεροχή μας, αλλά δεν δημιουργήσαμε πολλές φάσεις και είναι κάτι που πρέπει να μας προβληματίσει. Ήταν ένα άσχημο αποτέλεσμα για εμάς, αλλά κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι. Έγινε μεγάλη προσπάθεια από τα παιδιά, αλλάξαμε το σύστημα, αλλά επειδή από πολύ νωρίς στράβωσε το παιχνίδι, το οποίο ήταν πολύ αρνητικό για εμάς. Τελικά σε αυτά τα παιχνίδια αν δεν μπορείς να ισοφαρίσεις σε κάποια αντεπίθεση θα δεχτείς και δεύτερο γκολ, όπως και έγινε. Ο Πανσερραϊκός δεν ήταν καλύτερος από εμάς, αλλά εκμεταλλεύτηκε τις ευκαιρίες που του δοθήκαν».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ