Μάντζιος: «Ήταν μια σοβαρή και καλή εμφάνιση»

Μάντζιος: «Ήταν μια σοβαρή και καλή εμφάνιση»

Απόλυτα ικανοποιημένος από την εμφάνιση του Άρη κόντρα στον Παναιτωλικό ήταν ο Άκης Μάντζιος.

Ο Άρης ήταν εξαιρετικός απέναντι στον Παναιτωλικό, επικρατώντας με σκορ 4-0 στο Αγρίνιο βλέποντας τους παίκτες του να έχουν πολύ καλή εικόνα.

Ο Άκης Μάντζιος μίλησε μετά την αναμέτρηση τονίζοντας πως η εμφάνιση της ομάδας του ήταν σοβαρή και καλή, ενώ στάθηκε και στα ουσιαστικά… νέα πρόσωπα όπως ο Σαβέριο που απέδωσαν.

Οι δηλώσεις που έκανε ο Άκης Μάντζιος:

Για την εμφάνιση: «Ήταν σοβαρή και καλή. Έχουμε ξαναπεί ότι έχουμε μια καινούργια ομάδα και από καιρό έχουμε ξεκινήσει μια προσπάθεια ενσωμάτωσης παικτών οι οποίοι είχαν μεγάλο διάστημα αποχής. Είχαμε να διαχειριστούμε πολλά προβλήματα, σιγά σιγά επανέρχονται αυτά τα παιχνίδια και βλέπουμε ότι πλέον είμαστε καλύτεροι παιχνίδι σε παιχνίδι.

Ακόμη και σε αυτά με τη Λαμία και τον Αστέρα Τρίπολης όπου αυτοκτονήσαμε, αν εξαιρέσουμε το δεύτερο ημίχρονο στην Τρίπολη είχαμε καλή παρουσία και θα μπορούσαμε να είχαμε πάρει όλους τους βαθμούς. Σήμερα είδαμε πέντε νέα πρόσωπα κι αυτό που μας κάνει να νιώθουμε χαρούμενοι είναι ότι σε κάθε παιχνίδι αναδεικνύεται κι ένα νέο πρόσωπο».

Για τα νέα πρόσωπα: «Ο Φατόρε γίνεται καλύτερος, ο Σαβέριο έλειπε για περίπου τέσσερις μήνες και τώρα μας δίνει πράγματα ενώ ο Μάνου Γκαρθία είναι ένας εκπληκτικός παίκτης ο οποίος προέρχεται από σοβαρό τραυματισμό. Σήμερα θέλαμε να κάνουμε διαχείριση στον άξονα για να έχουμε όλους τους παίκτες φρέσκους στον αγώνα της Τετάρτης με την ΑΕΚ. Αυτό ήταν το πλάνο μας, γι’ αυτό έγιναν και οι αλλαγές. Θέλαμε να μοιράσουμε τον χρόνο».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ