ΠΑΟΚ-ΠΑΣ Γιάννινα 4-0: «Περίπατος» του Δικεφάλου με τέσσερις διαφορετικούς σκόρερ

ΠΑΟΚ-ΠΑΣ Γιάννινα 4-0: «Περίπατος» του Δικεφάλου με τέσσερις διαφορετικούς σκόρερ

Ο ΠΑΟΚ ήταν καταιγιστικός απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα και δεν δυσκολεύτηκε να φτάσει σε μία ευρεία νίκη με σκορ 4-0. Επιστροφή στις νίκες για το πρωτάθλημα για τον Δικέφαλο. Στην τελευταία θέση ο ΠΑΣ Γιάννινα.

Ο ΠΑΟΚ είχε ένα εύκολο βράδυ στο γήπεδο της Τούμπας, με τον Δικέφαλο του Βορρά να μην δυσκολεύεται να κάμψει την αντίσταση του ΠΑΣ Γιάννινα. Η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου επικράτησε με 4-0 των Ηπειρωτών, έχοντας 4 διαφορετικούς σκόρερ και άφησε πίσω του την ήττα από τον Άρη την προηγούμενη αγωνιστική. Ο Άγιαξ της Ηπείρου δεν μπόρεσε να δώσει συνέχεια στις καλές εμφανίσεις και παρέμεινε στην τελευταία θέση, ισόβαθμος με την Κηφισιά στους 12 βαθμούς.

Διαβάστε επίσης: Ο Ελ Αραμπί… πυροβόλησε τους δολοφόνους του ποδοσφαίρου (3-2 την Κηφισιά) – Το έγκλημα με την α(ε)νοχή του Μαξίμου όμως συνεχίζεται

Καλός ρυθμός από το ξεκίνημα

Ο αγώνας είχε από το ξεκίνημα καλό ρυθμό και μόλις στο δεύτερο λεπτό ο ΠΑΣ Γιάννινα απείλησε για πρώτη φορά με τον Λεό. Ο Γάλλος επιθετικός έφυγε στην πλάτη της άμυνας, έκανε το γύρισμα για τον Κόντε, αλλά ο αρχηγός των φιλοξενούμενων δεν πρόλαβε να κάνει επαφή με την μπάλα. Ο ΠΑΟΚ στην συνέχεια πήρε την κατοχή της μπάλας και άρχισε να απειλεί την εστία του Κλέιμαν με στημένες φάσεις. Ο Δικέφαλος του Βορρά απείλησε για πρώτη φορά στο 20’. Μετά από εκτέλεση κόρνερ του Ντεσπόντοφ, ο Τζίμας έκανε την προβολή με τον Κλέιμαν να αποκρούει εντυπωσιακά και στην συνέχεια το σουτ του Κουλιεράκη κόντραρε και πέρασε κόρνερ.

Γκολ με τον Μπάμπα, ο Λεό έχασε την ευκαιρία να ισοφαρίσει

Οι γηπεδούχοι συνέχισαν να έχουν τον έλεγχο του αγώνα και στο 28’ βρήκαν τον δρόμο προς τα δίχτυα. Μετά από εκτέλεση φάουλ, ο Ντεσπόντοφ βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση και σούταρε δυνατά με τον Κλέιμαν να απαντάει σε πρώτο χρόνο. Στην συνέχεια, όμως, ο Μπάμπα Ράχμαν πλάσαρε προ κενής εστίας και έκανε το 1-0. Μετά το πρώτο ημίωρο του παιχνιδιού, ο ρυθμός έπεσε με τις καλές στιγμές να είναι ελάχιστες. Στην τελευταία φάση του ημιχρόνου, ο Άγιαξ της Ηπείρου λίγο έλειψε να ισοφαρίσει. Ο Λέο, έφυγε γρήγορα στην κόντρα και πλάσαρε απέναντι στον Κοτάρσκι, με την μπάλα να περνάει άουτ.

Δύο γρήγορα γκολ και 3-0 

Ο ΠΑΟΚ μπήκε καλά και στο δεύτερο μέρος και μέσα σε 4 λεπτά τελείωσε την υπόθεση νίκη. Στο 49′ μετά από εκτέλεση κόρνερ, ο Μεϊτέ έκανε το γύρισμα, με την μπάλα να του κάνει το χατίρι και να καταλήγει στα δίχτυα του Κλέιμαν για δεύτερη φορά. Τέσσερα λεπτά αργότερα, σκόραρε και ο Τζίμας, ο οποίος με καρφωτή κεφαλιά νίκησε τον τερματοφύλακα των Ηπειρωτών, μετά από σέντρα του Σάστρε.

Ασπρόμαυρη κυριαρχία και 4-0

Ο Δικέφαλος τ0υ Βορρά συνέχιζε να κυριαρχεί στο γήπεδο και στο 66′ βρήκε τέταρτο γκολ. Ο Σάστρε έκανε το γύρισμα από τα δεξιά, η μπάλα κόντραρε στον Ριένστρα και κατέληξε στα δίχτυα του Κλέιμαν για τέταρτη φορά. Στη συνέχεια οι γηπεδούχοι έχασαν τρεις ευκαιρίες με τον Μπράντον Τόμας. Όμως ο Ισπανός επιθετικός την μία φορά σημάδεψε πάνω στον Ισραηλινό τερματοφύλακα του ΠΑΣ, ενώ στις άλλες δύο αστόχησε από πλεονεκτική θέση.

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Κοτάρσκι, Σάστρε (80’ Λύρατζης), Κεντζιόρα, Κουλιεράκης, Μπάμπα, Οζντόεφ (73’ Μάρκος Αντόνιο), Μεϊτέ, Ντεσπόντοφ (67’ Α. Ζίβκοβτς), Μουργκ (67’ Κωνσταντέλιας), Τάισον, Τζίμας (67’ Τόμας).

ΠΑΣ Γιάννινα (Μιχάλης Γρηγορίου): Κλέιμαν, Σόρια (88’ Πανάγου), Παντελάκης, Εραμούσπε, Κιάκος, Καραχάλιος (71’ Εφορντ), Τζίνο, Μπακαδήμας (71’ Λιάσος), Ριένστρα, Λεό Μπατίστ (62’ Ροσέρο), Κόντε (62’ Μπάλαν).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ