Ο Γ. Σαββίδης «κράζει» τα σενάρια για Γαλατάσαραϊ και Πασχαλάκη (pic)

Ο Γ. Σαββίδης «κράζει» τα σενάρια για Γαλατάσαραϊ και Πασχαλάκη (pic)

Ο γιος του μεγαλομετόχου με ανάρτησή του στα social media διέψευσε ότι υπάρχουν επαφές με την τούρκικη ομάδα για τον Ελληνα πορτιέρο.

Σε κατηγορηματική διάψευση των τούρκικων δημοσιευμάτων που αναφέρουν ότι η Γαλατάσαραϊ βρίσκεται σε συζητήσεις με τον Αλέξανδρο Πασχαλάκη προχώρησε ο Γιώργος Σαββίδης. Ο γιος του μεγαλομετόχου της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ, ανάρτησε στα social media μια φωτογραφία του υψηλόσωμου πορτιέρο από τους πανηγυρισμούς για την κατάκτηση του Κυπέλλου και ουσιαστικά έβαλε τέλος στα τουρκικά σενάρια.

Δείτε την ανάρτησή του:

Τα ρεπορτάζ από τη «γειτονική» χώρα ανέφεραν ότι η «Τσιμπόμ» έχει ξεχωρίσει τον Ελληνα τερματοφύλακα του Δικεφάλου και αναμένεται σύντομα να κάνει κίνηση για την απόκτησή του. Μερικά από τα δημοσιεύματα μάλιστα ανέφεραν ότι οι Τούρκοι ετοιμάζονται να καταθέσουν πρόταση στον ΠΑΟΚ, η οποία θα ανέρχεται κοντά στα 2 εκατομμύρια ευρώ.

Ο ΠΑΟΚ, πάντως, έδωσε την απάντησή του μέσω του Γιώργου Σαββίδη, ο οποίος ουσιαστικά απέκλεισε το ενδεχόμενο ο παίκτης να παραχωρηθεί στην τουρκική ομάδα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ