Χαβίτο : «Θα πάει καλά το ισπανικό μοντέλο, χρειάζεται δουλειά και σεβασμός»

Χαβίτο : «Θα πάει καλά το ισπανικό μοντέλο, χρειάζεται δουλειά και σεβασμός»

Ο πρώην παίκτης του Άρη, Φρανσίσκο Χαβίτο, αναφέρθηκε στο ισπανικό μοντέλο που θέλει να ακολουθήσει η ομάδα της Θεσσαλονίκης στην επιστροφή της στη Superleague.

Ο Χαβίτο είναι από τους πιο αγαπητούς παίκτες από τον κόσμο των κιτρινόμαυρων κατά το διάστημα που αγωνίστηκε (2006-2011) και ήταν μέλος και αυτός του… λάτιν Άρη μαζί με Νέτο, Κόκε, Κάλβο και άλλους παίκτες που είχαν έρθει στη Θεσσαλονίκη.

Ο 34χρονος πλέον ποδοσφαιριστής, μιλώντας σε ραδιόφωνο της Θεσσαλονίκης αναφέρθηκε στο ισπανικό μοντέλο και τις πιθανότητες επιτυχίας του, ενώ μίλησε και για τις αρχές που πρέπει να έχουν οι παίκτες για να πετύχουν στον Άρη.

Αναλυτικά όσα ανέφερε στον Libero 107,4 FM, ο Φρανσίσκο Χαβίτο:

Για την εξέλιξη της καριέρας του στο μέλλον:

«Σιγά σιγά προετοιμάζομαι για την προπονητική. Συνεχίζω να παίζω ποδόσφαιρο όμως πιο ήρεμα πλέον. Δεν είμαστε στην κατάσταση που ήμασταν παλιά».

Για το «ισπανικό μοντέλο» που πρόκειται να ακολουθήσει ο Άρης:

«Γίνεται αυτό που γινόταν όταν είχαμε έρθει και εμείς στην ομάδα. Ισπανική νοοτροπία . Περιμένω να πάει καλά το νέο πρότζεκτ . Υπάρχουν αρκετά καλοί παίκτες και στις χαμηλές κατηγορίες ακριβώς επειδή δεν χωράνε όλοι να παίξουν στις ψηλές κατηγορίες εδώ. Είναι καλή επιλογή . Είμαι αισιόδοξος».

Για το τι έχει να συμβουλέψει τους νέους παίκτες των κιτρινόμαυρων:

«Πρέπει να μάθουν την ιστορία της ομάδας , να δουν βίντεο με τους οπαδούς. Το πάθος και γενικότερα όλη την ιστορία, είναι κάτι στο οποίο θα πρέπει να δώσουν βάση. Δεν είναι απλά τα πράγματα στον Άρη. Χρειάζεται σεβασμός και δουλειά».

Για τις στιγμές που θυμάται ο ίδιος, από τον ερχομό του στην ομάδα:

«Όταν ήρθα ήμουν πολύ χαρούμενος. Ήξερα για την ιστορία του Άρη και χαιρόμουν που θα παίξω μπάλα σε μια μεγάλη ομάδα. Ήταν το μεγάλο βήμα της καριέρας μου και η ευκαιρία μου για να εξελιχθώ.

Η δουλειά που κάναμε στον Άρη τότε ήταν και είναι πολύ σημαντική για μένα. Μου άρεσε που παίξαμε στην Ευρώπη και μας έμαθε ο κόσμος. Ακούστηκε ξανά το όνομα του Άρη. Χαίρομαι που παίζαμε όμορφο ποδόσφαιρο και ικανοποιούσαμε τον κόσμο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ