AEK : Το μήνυμα του «Λύμπε» σε Γιόχανσον

AEK : Το μήνυμα του «Λύμπε» σε Γιόχανσον

Ο Νίκος Λυμπερόπουλος επικοινώνησε με τον Γιάκομπ Γιόχανσον και του εξέφρασε την απόλυτη στήριξη των «κιτρινόμαυρων»

Από χθες το βράδυ, όταν έγινε γνωστό το πόσο σοβαρός είναι ο τραυματισμός του Γιάκομπ Γιόχανσον στο ματς της Σουηδίας με την Ιταλία, όλα στην ΑΕΚ περιστρέφονται γύρω από τον διεθνή χαφ. Ο οποίος θα χάσει το υπόλοιπο της σεζόν, περνώντας άμεσα την πόρτα του χειρουργείου για την αποκατάσταση του χιαστού στο αριστερό γόνατο.

Στην Ένωση βρίσκονται δίπλα στον Γιόχανσον από την πρώτη στιγμή, με τον Νίκο Λυμπερόπουλο να επικοινωνεί μαζί του και να του μεταφέρει τη στήριξη όλων. Με τον τεχνικό διευθυντή της ΑΕΚ να τονίζει προς τον Σουηδό μέσο πως η Ένωση θα βρίσκεται στο πλευρό του, θα τον στηρίξει και σύντομα, θα γυρίσει πιο δυνατός.

Μεταφέροντάς του παράλληλα τις ευχές για ταχεία ανάρρωση και δύναμη και από πλευράς Δημήτρη Μελισσανίδη. Που άμεσα έσπευσε να ενημερωθεί για όλα τα νεότερα γύρω από τον τραυματισμό του Γιόχανσον.

Ο Γιόχανσον αναμένεται με την επιστροφή του στην Ελλάδα να εξεταστεί και από το ιατρικό τιμ της ΑΕΚ και από τη στιγμή που θα επιβεβαιωθεί η αρχική διάγνωση, θα χειρουργηθεί. Μπαίνοντας έτσι 15 μέρες μετά τον Μάνταλο σε μια αντίστοιχη διαδικασία, με την ΑΕΚ να είναι όπως και στην περίπτωση του αρχηγού, δίπλα του.

Κάτι, που είναι πιθανό να εκφραστεί και σε διαφορετικό επίπεδο, αναφορικά με τη συνεργασία των δύο πλευρών και την επέκτασή της. Μιας και το συμβόλαιο του Γιόχανσον ολοκληρώνεται το καλοκαίρι.

Βεβαίως το όλο ζήτημα του συμβολαίου του Γιόχανσον δεν είναι τόσο απλό, όσο εκείνα των Μάνταλου, Λαμπρόπουλου. Που για την περίπτωση του πρώτου έχει δρομολογηθεί, ενώ ο Έλληνας στόπερ έχει ήδη ανανεώσει.

Ωστόσο, η ΑΕΚ έχει την πρόθεση να στηρίξει εμπράκτως και με ανάλογο τρόπο και τον Γιόχανσον. Κάτι που σε κάθε περίπτωση δεν είναι αυτή τη στιγμή στην πρώτη γραμμή, μιας και μέριμνα όλων είναι να αποκατασταθεί σε πρώτη φάση το πρόβλημα του παίκτη. Που από χθες, βρίσκεται όπως είναι λογικό σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση.

«Η προτεραιότητα της ΑΕΚ δεν είναι οι μεταγραφές, ούτε το τι θα συμβεί και αν συμβεί στο μέλλον, αλλά πως θα καλύψει εκ των έσω με τις λύσεις που δίνει το υπάρχον ρόστερ και οι σημαντικοί ποδοσφαιριστές που υπάρχουν σε αυτό τις δύο μεγάλες απώλειες του Πέτρου και του Γιάκομπ προκειμένου να προχωρήσει μπροστά», είναι χαρακτηριστικά το «μήνυμα» που βγαίνει από πλευράς ΑΕΚ, όσον αφορά το ζήτημα του Γιόχανσον.

Με την ΑΕΚ να στηρίζει τον Σουηδό χαφ, να βρίσκει εκ των έσω λύσεις για να καλύψει το κενό του μέχρι τον Γενάρη και στην μεταγραφική περίοδο που έρχεται, να κάνει τις ανάλογες κινήσεις.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ