«Πρόταση του Ολυμπιακού για τον Φαούστο Βέρα» (pic)

«Πρόταση του Ολυμπιακού για τον Φαούστο Βέρα» (pic)

Σύμφωνα με τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο, ο Ολυμπιακός κατέθεσε πρόταση στην Κορίνθιας για τον Αργεντινό αμυντικό χαφ, Φαούστο Βέρα.

Κίνηση του Ολυμπιακού για την απόκτηση του 23χρονου Αργεντινού αμυντικού μέσου της Κορίνθιας, Φαούστο Βέρα, αποκάλυψε ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο με ανάρτησή του στα social media.

Σύμφωνα με τον Ιταλό, οι Πειραιώτες έχουν καταθέσει πρόταση στον βραζιλιάνικο σύλλογο για τον Λατινοαμερικάνο άσο, τον οποίο όμως παρακολουθούν πολλές ομάδες, όπως τονίζει χαρακτηριστικά στο μήνυμά του.

Διαβάστε επίσης: Εξελίξεις στον Παναθηναϊκό (vids)

Ο Φαούστο Βέρα αγωνίζεται κυρίως ως αμυντικό χαφ, αλλά υπό προϋποθέσεις μπορεί να προσφέρει πολύτιμες λύσεις τόσο ως κεντρικό χαφ όσο και ως επιθετικό χαφ. Ξεκίνησε την καριέρα του από την Αργεντίνος Τζούνιορς και το καλοκαίρι του 2022 πήγε στην Κορίνθιας, με τη βραζιλιάνικη ομάδα να δίνει 6 εκατ. ευρώ στον αργεντίνικο σύλλογο.

Συνολικά στην καριέρα του έχει 148 συμμετοχές, με 10 γκολ και 7 ασίστ στο ενεργητικό του, ενώ η χρηματιστηριακή του αξία είναι 7 εκατ. ευρώ (σ.σ είχε φτάσει μέχρι και τα 11 εκατ. ευρώ). Το συμβόλαιο που έχει με την Κορίνθιας είναι μέχρι το καλοκαίρι του 2026. Αξίζει να σημειώσουμε ότι είναι διεθνής με τις μικρές ομάδες της Αργεντινής.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση:

Δείτε τον εν δράσει:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ