Παναθηναϊκός : Στα τέλη του μήνα οι υπογραφές με Πιεμπονγκσάντ

Παναθηναϊκός : Στα τέλη του μήνα οι υπογραφές με Πιεμπονγκσάντ

Οι Γιάννης Αλαφούζος και Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ στα τέλη του Ιουνίου πρόκειται να υπογράψουν τη σύμβαση για την παράδοση του ελέγχου της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται στην τελική ευθεία για την αλλαγή ιδιοκτησίας, αλλά θα πρέπει πρώτα να διευθετηθούν ορισμένα θέματα διαδικαστικού χαρακτήρα, όπως είναι η ολοκλήρωση του οικονομικού και νομικού ελέγχου της ΠΑΕ.

Οι Γιάννης Αλαφούζος και Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ έχουν συμφωνήσει και πρόκειται να υπογράψουν τη σύμβαση για την παράδοση του ελέγχου της ΠΑΕ Παναθηναϊκός την Τετάρτη 27 Ιουνίου. Επίσης, μέσα στο καλοκαίρι πρόκειται να ολοκληρωθεί και η μεταβίβαση των μετοχών της πράσινης ΠΑΕ.

Σε πρώτη φάση ο Γιάννης Αλαφούζος θα μεταβιβάσει τη διαχείριση του ποσοστού του στον Ταϊλανδό επιχειρηματία, γεγονός το οποίο θα πρέπει να γίνει μετά την Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου στις 7 Ιουλίου. Σε εκείνο το διάστημα θα γίνει διαμόρφωση των νέων μετοχικών μεριδίων και αμέσως μετά ο μεγαομέτοχος θα μπορέσει να μεταβιβάσει το ποσοστό του στην Pan Asia.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ