Ολυμπιακός : Μένει ελεύθερος η καψούρα του Καρεμπέ!

Ολυμπιακός : Μένει ελεύθερος η καψούρα του Καρεμπέ!

Ο Ντάνιελ Ποντένσε έκανε μονομερή καταγγελία του συμβολαίου του με τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας μετά την επίθεση των οπαδών της και μένει ελεύθερος!

Στις 22 Νοεμβρίου, μετά το παιχνίδι Σπόρτινγκ Λισαβόνας-Ολυμπιακός στην Πορτογαλία, ο Κριστιάν Καρεμπέ είχε μιλήσει στον πορτογαλικό τηλεοπτικό σταθμό SPORT TV. Σε ερώτηση ποιόν ποδοσφαιριστή θα ήθελε από τη Σπόρτινγκ, ο Σύμβουλος Στρατηγικής της ΠΑΕ Ολυμπιακός είχε αναφέρει μόνο ένα όνομα: «Ποιον παίκτη της Σπόρτινγκ θα έπαιρνα; Εξαρτάται από τον προπονητή. Εκείνος αποφασίζει. Ίσως να έπαιρνα και να ήθελα τον Ντάνιελ Ποντένσε στον Ολυμπιακό… ».

Ο 22χρονος διεθνής Πορτογάλος εξτρέμ, υπό φυσιολογικές συνθήκες θα ήταν αδύνατον να αποκτηθεί από τους ερυθρόλευκους, καθώς η Σπόρτινγκ αξίωσε ποσό άνω των 15 εκατομμυρίων για να τον δώσει. Ωστόσο, μετά τα όσα έγιναν στο προπονητικό της κέντρο, με οπαδούς να επιτίθενται και να δέρνουν και να τραυματίζουν παίκτες των Λιονταριών, τα δεδομένα άλλαξαν. Καθώς μετά τον αρχηγό Ρούι Πατρίτσιο, και ο Ποντένσε κατέθεσε προσφυγή εναντίον της ομάδας του και κατήγγειλε μονομερώς το συμβόλαιό του, ζητώντας να μείνει ελεύθερος. Επικαλούμενος μάλιστα υπαιτιότητα του Προέδρου της Σπόρτινγκ για ό,τι συνέβη.

Ο 22χρονος ύψους 1.65 Ποντέστε παίζει πλάγιος επιθετικός αλλά και στην γραμμή κρούσης, έχει συμβόλαιο με την Σπόρτινγκ έως το 2021 και φέτος έχει 10 ματς με 4 ασίστ. Τέλος, σύμφωνα το Transfermarkt ο ποδοσφαιριστής κοστολογείται με 2,5 εκατ. ευρώ.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε ένα δείγμα από τις ικανότητες του παίκτη:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ