«Νέα πρόταση του Ολυμπιακού για Φαούστο Βέρα» – Η απάντηση της Κορίνθιανς

«Νέα πρόταση του Ολυμπιακού για Φαούστο Βέρα» – Η απάντηση της Κορίνθιανς

Ο Ολυμπιακός φέρεται να κατέθεσε και δεύτερη πρόταση στην Κορίνθιανς για την απόκτηση του Φαούστο Βέρα, που είναι ένας παίκτης που αρέσει στον Κάρλο Καρβαλιάλ - Τι αποκαλύπτουν οι Βραζιλιάνοι

Ο Ολυμπιακός κινείται σε όλα τα μέτωπα μεταγραφικά, αφού ολοκληρώνει και τυπικά την απόκτηση των Αντρέ Όρτα και Τσικίνιο, είναι πολύ κοντά στους Νταβίντ Κάρμο και Νέλσον Αμπέι για το κέντρο της άμυνας του, όμως φαίνεται πως δεν σταματάει εκεί.

Τα σενάρια για την ενίσχυση των Πειραιωτών δίνουν και παίρνουν, ενώ στη Βραζιλία γίνονται συνεχώς αναφορές για το έντονο ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τον Φαούστο Βέρα. Μάλιστα, δημοσίευμα από την «χώρα του καφέ» κάνει λόγο για νέα πρόταση της ομάδας του Κάρλος Καρβαλιάλ στην Κορίνθιανς για την απόκτηση του, όμως ξεκαθαρίζει ότι η απάντηση των Βραζιλιάνων ήταν και ξανά αρνητική.

Συγκεκριμένα, Βραζιλιάνοι ρπόρτερ όπως του Σαμίρ Καρβάλιο ξεκαθαρίζουν ότι η Κορίνθιανς απέρριψε και νέα κρούση του Ολυμπιακού για τον 23χρονο αμυντικό μέσο. Η πρόταση των Πειραιωτών ήταν στα 6 εκατ. ευρώ για αγορά του Φαούστο Βέρα, με την Κορίνθιανς να ζητά 8, όσα δηλαδή είχε δώσει στην Αρχεντίνος Τζούνιορς για τον παίκτη.

Αξίζει να σημειωθεί πως λέγεται στη Λατινική Αμερική πως ο Ολυμπιακός μπορεί να επιστρέψει ξανά για την απόκτηση του, αφού είναι μια περίπτωση που αρέσει. Ο Φαούστο Βέρα αγωνίζεται κυρίως ως αμυντικό χαφ, αλλά υπό προϋποθέσεις μπορεί να προσφέρει πολύτιμες λύσεις τόσο ως κεντρικό χαφ όσο και ως επιθετικό χαφ. Ξεκίνησε την καριέρα του από την Αργεντίνος Τζούνιορς και το καλοκαίρι του 2022 πήγε στην Κορίνθιας, με τη βραζιλιάνικη ομάδα να δίνει 6 εκατ. ευρώ στον αργεντίνικο σύλλογο.

Συνολικά στην καριέρα του έχει 148 συμμετοχές, με 10 γκολ και 7 ασίστ στο ενεργητικό του, ενώ η χρηματιστηριακή του αξία είναι 7 εκατ. ευρώ (είχε φτάσει μέχρι και τα 11 εκατ. ευρώ). Το συμβόλαιο που έχει με την Κορίνθιας είναι μέχρι το καλοκαίρι του 2026. Αξίζει να σημειώσουμε ότι είναι διεθνής με τις μικρές ομάδες της Αργεντινής.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ