Άρης : Στη Θεσσαλονίκη ο Ερέρα

Άρης : Στη Θεσσαλονίκη ο Ερέρα

Η άφιξη του Ισπανού τεχνικού στην Ελλάδα είναι προγραμματισμένη για σήμερα (στις 10 μ.μ), ενώ μέσα στο σαββατοκύριακο θα έχει συνάντηση με τον Θόδωρο Καρυπίδη.

Ο Πάκο Ερέρα αναμένεται να ταξιδέψει σήμερα στη Θεσσαλονίκη, για μόνιμη εγκατάσταση αυτή τη φορά, προκειμένου να πιάσει δουλειά. Η πτήση που θα μεταφέρει τον Ισπανό τεχνικό αναμένεται να προσγειωθεί στις 10 μ.μ στο αεροδρόμιο «Μακεδονία», εκεί όπου θα τον υποδεχθούν οι άνθρωποι της ΠΑΕ.

Ο Ερέρα στη συνέχεια θα μεταφερθεί στο ξενοδοχείο, προκειμένου να ξεκουραστεί από το ταξίδι, ενώ το σαββατοκύριακο θα συναντηθεί με τον πρόεδρο της ΠΑΕ Άρης, Θόδωρο Καρυπίδη, αναφορικά με τον μεταγραφικό σχεδιασμό της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.

Ο τεχνικός του Άρη θα έχει μαζί του λίστα με ποδοσφαιριστές από την Ισπανία που είναι θετικοί να συνεχίσουν την καριέρα τους στο Κλεάνθης Βικελίδης, ενώ θα κάνει και τις τελικές του εισηγήσεις, σε ό,τι αφορά τους παίκτες που θα παραμείνουν από το νυν ρόστερ. Ακόμα, εκτός από την συνάντηση που θα έχει με τον πρόεδρο της ΠΑΕ, ο Ερέρα θα επιθεωρήσει τόσο το Κλεάνθης Βικελίδης, όσο και τις προπονητικές εγκαταστάσεις του Νέου Ρυσίου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ