Άρης : Αγάπη διαρκείας

Άρης : Αγάπη διαρκείας

Ξεκινάει από σήμερα η διάθεση των εισιτηρίων της επόμενης αγωνιστικής περιόδου, τόσο από την μπουτίκ στο Κλεάνθης Βικελίδης, όσο και ηλεκτρονικά.

Οι οπαδοί του Άρη θα έχουν από σήμερα την ευκαιρία να αγοράσουν το διαρκείας τους να βρίσκονται σε κάθε παιχνίδι του επόμενου πρωταθλήματος στο πλευρό της αγαπημένης τους ομάδας. Τα εισιτήρια θα διατίθενται καθημερινά από την ARIS F.C. Boutique, επί της οδού Παπαναστασίου (10 π.μ-6 μ.μ), αλλά και διαδικτυακά (από την viva.gr).

Οι διοικούντες την ΠΑΕ περιμένουν την ανταπόκριση του κόσμου, ποντάροντας στον ενθουσιασμό του για την επιστροφή της ομάδας του στην φυσική του θέση. Στην ανακοίνωση που εξέδωσε ο Άρης αναφέρονται μεταξύ άλλων τα εξής: «Απαραίτητα δικαιολογητικά για την αγορά των εισιτηρίων διαρκείας είναι η αστυνομική ταυτότητα η το διαβατήριο, το ΑΜΚΑ, ενώ σε περίπτωση που δεν προσέλθει κάποιος αυτοπροσώπως απαραίτητη είναι η εξουσιοδότηση. Τέλος, για την έκδοση κάρτας διαρκείας για τους ανέργους απαραίτητη προϋπόθεση είναι η προσκόμιση της σχετικής βεβαίωσης ανεργίας να είναι εν ισχύ».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ