Η αποστολή του Ατρόμητου για την ΑΕΚ

Η αποστολή του Ατρόμητου για την ΑΕΚ

Με τρία σημαντικά προβλήματα θα αντιμετωπίσει την ΑΕΚ ο Ατρόμητος.

Ο Ατρόμητος υποδέχεται την ΑΕΚ (21/1, 17:30) σε ένα πολύ κρίσιμο παιχνίδι και για τις δύο ομάδες, με τον Σάσα Ίλιτς να έχει να διαχειριστεί αρκετά προβλήματα.

Εκτός είναι ο τιμωρημένος Φριντζόνσον αλλά και οι Έρλινγκμαρκ και Τζοβάρας που κρίθηκαν ανέτοιμοι ενώ θυμίζουμε πως με τις Εθνικές τους στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής είναι οι Κεσχρίντα και Καμαρά.

Διαβάστε επίσης: «Κεραυνοί» Πογέτ κατά ΕΠΟ: «Δεν είναι φυσιολογικό να μην μου έχει γίνει πρόταση ανανέωσης – Στο τέλος θα κατηγορήσουν εμένα»

Η ενημέρωση του Ατρόμητου:

«Με τη σημερινή προπόνηση που πραγματοποιήθηκε στο αθλητικό κέντρο της ομάδας μας στο Μαζαράκη, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία για την αναμέτρηση κόντρα στην ΑΕΚ (21/1, 17:30) στο Περιστέρι για τη 19η αγωνιστική της Stoiximan Super League.

Μετά το τέλος της προπόνησης, ο τεχνικός της ομάδας μας, Σάσα Ίλιτς, ανακοίνωσε την αποστολή που θα είναι διαθέσιμη για το ματς.

Την αποστολή αποτελούν οι:

Τσιντώτας, Μαρκετζάνι, Δήμος, Κιβρακίδης, Πομόνης, Ιμερέκοφ, Τσακμάκης, Ασεβέδο, Τζαβέλλας, Αθανασίου, Ντε Μποκ, Γκονθάλεθ, Κούντε, Κούεν, Βρακάς, Ρομπάιγ, Γιουμπιτάνα, Ντιρκς, Βέργος, Βαλένσια, Αντζιέλσκι, Τριμμάτης.

Εκτός έμειναν οι διεθνείς Κεσχρίντα και Καμαρά, ο τιμωρημένος Φριντζόνσον που συνεχίζει να προπονείται ατομικά ανεβάζοντας ρυθμούς, οι Έρλινγκμαρκ και Τζοβάρας που έχουν μπει στο πρόγραμμα της ομάδας, αλλά κρίθηκαν ανέτοιμοι».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ