Πήρε τον Βίτορ Ούγκο ο Παναθηναϊκός – Έρχεται την Κυριακή στην Αθήνα για τις υπογραφές

Πήρε τον Βίτορ Ούγκο ο Παναθηναϊκός – Έρχεται την Κυριακή στην Αθήνα για τις υπογραφές

Ακόμη μία μεταγραφή για τον Παναθηναϊκό που έφτασε σε συμφωνία με την Μπαϊα για τον Βίτορ Ούγκο και ο Βραζιλιάνος στόπερ αναμένεται την Κυριακή στην Αθήνα για τις υπογραφές.

Έτοιμος να ολοκληρώσει ακόμη μία προσθήκη στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο είναι ο Παναθηναϊκός που έφτασε σε οριστική συμφωνία με την Μπαϊα για την απόκτηση του Βίτορ Ούγκο.

Ο Βραζιλιάνος στόπερ αναμένεται μάλιστα αύριο γύρω στις 13:00 με πτήση μέσω του Μάντσεστερ στην Αθήνα, ώστε να περάσει από τις ιατρικές εξετάσεις και να βάλει την υπογραφή του σε συμβόλαιο με τους «πράσινους».

Διαβάστε επίσης: «Κεραυνοί» Πογέτ κατά ΕΠΟ: «Δεν είναι φυσιολογικό να μην μου έχει γίνει πρόταση ανανέωσης – Στο τέλος θα κατηγορήσουν εμένα»

O Ούγκο βρίσκεται σε καλή κατάσταση καθώς ακολουθούσε την προετοιμασία της ομάδας του στην Αγγλία και αναμένεται να τεθεί άμεσα στη διάθεση του Φατίχ Τερίμ ενόψει της συνέχειας της σεζόν.

Μάλιστα, αύριο ο Βραζιλιάνος θα βρεθεί και στη Λεωφόρο για να παρακολουθήσει την αναμέτρηση της νέας του ομάδας με τον Αστέρα Τρίπολης για τη 19η αγωνιστική της Super League.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ