Ο Ατρόμητος ένα κλικ πιο κοντά στους φιλάθλους του!

Ο Ατρόμητος ένα κλικ πιο κοντά στους φιλάθλους του!

Η ΠΑΕ Ατρόμητος εξέδωσε ανακοίνωση για τα εισιτήρια διαρκείας της αγωνιστικής περιόδου 2018-19 και τη δυνατότητα που δίνει στους φίλους του από τη φετινή σεζόν να τα κλείνει ηλεκτρονικά.

Οι φίλοι του Ατρόμητου έχουν από σήμερα την ευκαιρία να αγοράσουν το διαρκείας τους να βρίσκονται σε κάθε παιχνίδι της αγαπημένης τους ομάδας. Η διοίκηση της ομάδας του Περιστερίου ξεκινάει τη διάθεση των εισιτηρίων της επόμενης αγωνιστικής περιόδου, τόσο από το γήπεδο, όσο και ηλεκτρονικά, για πρώτη φορά στην ιστορία του συλλόγου.

Αναλυτικά η ενημέρωση:

«Η ΠΑΕ Ατρόμητος πρωτοπορεί για μια ακόμη χρονιά και διευκολύνει τους φιλάθλους της στην αγορά των εισιτηρίων διαρκείας για την αγωνιστική περίοδο 2018-19.

Από τη φετινή σεζόν θα υπάρχει η δυνατότητα ο κάθε ενδιαφερόμενος φίλαθλος της ομάδας μας να εισάγει ηλεκτρονικά τα στοιχεία του στη φόρμα εγγραφής και εκπρόσωπος της ομάδας μας θα επικοινωνεί μαζί του για την ολοκλήρωση της διαδικασίας έκδοσης του διαρκείας.

Έτσι οι φίλαθλοι μας θα αποφεύγουν τη γραφειοκρατική διαδικασία και θα μπορούν με μεγαλύτερη ευκολία να αποκτήσουν τη μόνιμη θέση τους στο Δημοτικό Στάδιο Περιστερίου.

Δείτε την ηλεκτρονική φόρμα ΕΔΩ

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ