«Ο Μαρτίνς έχει στο μυαλό του τον Λισάντρο Λόπες για τον Ολυμπιακό»

«Ο Μαρτίνς έχει στο μυαλό του τον Λισάντρο Λόπες για τον Ολυμπιακό»

Η εφημερίδα «O'Jogo» αναφέρεται στο ενδιαφέρον του Πέδρο Μαρτίνς για την περίπτωση του Αργεντινού στόπερ της Μπενφίκα, Λισάντρο Λόπες.

Εδώ και αρκετές ημέρες έχετε διαβάσει από to10.gr για την παρουσία του ονόματος του Λισάντρο Λόπες στο τραπέζι του Ολυμπιακού και του Πέδρο Μαρτίνς, ως μία από τις λύσεις που έχουν προταθεί για την ενίσχυση της αμυντικής γραμμής των Πειραιωτών.

Παρά το γεγονός, λοιπόν, ότι τις τελευταίες ημέρες προκύπτει διαρκώς ότι η Τζένοα βρίσκεται σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις με τη διοίκηση της Μπενφίκα, με σκοπό να κάνει δικό της τον 28χρονο κεντρικό αμυντικό, με μονοετή δανεισμό και οψιόν αγορά για το επόμενο καλοκαίρι, η εφημερίδα «O’Jogo» υποστηρίζει ότι ο ποδοσφαιριστής αποτελεί προτεραιότητα για τον Μαρτίνς και ότι ο Ολυμπιακός βρίσκεται επίσης σε επαφές με τη διοίκηση των Αετών!

Από εκεί και πέρα, στο δημοσίευμα της πορτογαλικής εφημερίδας σημειώνεται ότι ο Αργεντινός δεν είναι στα πλάνα του προπονητή της Μπενφίκα Ρούι Βιτόρια και πως ειδικά μετά την απόκτηση του Μπρούνο Κόντι και την παραμονή του Ρουμπέν Ντίας, δεν υπάρχει χώρος για τον Λόπες. Με αποτέλεσμα η διοίκηση του συλλόγου της Λισαβόνας να προσπαθεί να βρει μια μόνιμη λύση στην περίπτωσή του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ