ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ – ΑΕΚ Live Streaming

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ – ΑΕΚ Live Streaming

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΑΕΚ Live Streaming

Δύσκολη αποστολή στο Περιστέρι για την ΑΕΚ. Αλλο ένα κρίσιμο παιχνίδι για την ομάδα του Ματίας Αλμέιδα, που αντιμετωπίζει τον Ατρόμητο, στα πλαίσια της 19ης αγωνιστικής της εφετινής Super League (17:30).

Να συνέλθει από τον αποκλεισμό στο Κύπελλο Ελλάδος θέλει η ΑΕΚ. Παρόλο που ήταν καλύτερη στο ματς με τον Άρη, η τύχη δεν της χαμογέλασε στη ρωσική ρουλέτα. Πόνεσε πολύ ο αποκλεισμός, καθώς χάθηκε ένα τρόπαιο για την Ενωση. Τώρα, έμεινε μονάχα το πρωτάθλημα και σε αυτό εστιάζουν την προσοχή τους οι «κιτρινόμαυροι». Τα δύσκολα δεν σταματούν, με την ΑΕΚ να καλείται να σταθεί όρθια στο Περιστέρι. Πολύ σημαντικό παιχνίδι, με τους φιλοξενούμενους να μην έχουν τα περιθώρια για νέα βαθμολογική απώλεια. Την περασμένη αγωνιστική, ο δικέφαλος πέταξε μια μεγάλη ευκαιρία, καθώς έμεινε στο 2-2 με τον Παναθηναϊκό. Κάπως έτσι και μετά από 18 αγωνιστικές, οι κιτρινόμαυροι βρίσκονται στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα της Super League με 39 πόντους.

Πονοκεφαλιάζει ο Ματίας Αλμέιδα, καθώς δε θα έχει και πάλι στη διάθεσή του τον τραυματία Λιβάι Γκαρσία. Σιμάνσκι και Μάνταλος είναι τιμωρημένοι, ενώ εκτός είναι οι Μουκουντί, Ζίνι που βρίσκονται με Καμερούν και Ανγκόλα στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής, όπως και οι Χατζισαφί, Μοχαμάντι που αγωνίζονται με το Ιράν στο Κύπελλο Ασίας. «Προσπαθούμε να επαναφέρουμε τους παίκτες όσον αφορά στη φυσική κατάσταση. Όσον αφορά στο ψυχολογικό κομμάτι, έχουμε μιλήσει αρκετά μετά το παιχνίδι.

Ο αποκλεισμός ήρθε από τα πέναλτι και στο ποδοσφαιρικό κομμάτι η ομάδα τα πήγε καλά. Τώρα μας απομένει να συνεχίσουμε σε αυτό τον δρόμο. Μας πόνεσε ο αποκλεισμός, θέλουμε πάντα να είμαστε ανταγωνιστικοί, αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο και η ζωή. Έχοντας ξεκάθαρα όλα αυτά, ξέρουμε μέχρι που θέλουμε να φτάσουμε. Θα βάλουμε όλη μας την ενέργεια ως το τελευταίο δευτερόλεπτο του πρωταθλήματος», δήλωσε ο Αργεντινός κόουτς για το σημερινό παιχνίδι στα δυτικά προάστια.

Πάμε και στον Ατρόμητο που… πετάει με τον Σάσα Ίλιτς στην άκρη του πάγκου: Αήττητος από τις 22 Οκτωβρίου, διέλυσε την ΑΕΛ και έκλεισε θέση στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος. Σε εξαιρετική κατάσταση  η ομάδα του Περιστερίου, βρίσκεται στην 8η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 23 πόντους. Στα αγωνιστικά, εκτός έμειναν για τους «κυανόλευκους» οι διεθνείς Κεσχρίντα και Καμαρά, ενώ τιμωρημένος είναι ο Φριντζόνσον. Αναλυτικά η αποστολή: Τσιντώτας, Μαρκετζάνι, Δήμος, Κιβρακίδης, Πομόνης, Ιμερέκοφ, Τσακμάκης, Ασεβέδο, Τζαβέλλας, Αθανασίου, Ντε Μποκ, Γκονθάλεθ, Κούντε, Κούεν, Βρακάς, Ρομπάιγ, Γιουμπιτάνα, Ντιρκς, Βέργος, Βαλένσια, Αντζιέλσκι, Τριμμάτης.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ – ΑΕΚ Live Streaming | Λινκς για το παιχνίδι…

Δείτε εδώ τους κορυφαίους αγώνες σε Live Streaming

* Ισχύουν Όροι & προϋποθέσεις |21+

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα |

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ