ΠΑΟΚ: Αγωνία στην Νιγηρία για τον τραυματισμό του Τροστ-Εκόνγκ

ΠΑΟΚ: Αγωνία στην Νιγηρία για τον τραυματισμό του Τροστ-Εκόνγκ

Ο Γουίλιαμ Τροστ-Εκόνγκ έχει μείνει εκτός προπονήσεων της Νιγηρίας και αναμένεται να κάνει εξετάσεις. Ο αμυντικός του ΠΑΟΚ δεν θα αγωνιστεί στην σημερινή αναμέτρηση με την Γουινέα-Μπισάου

Ο αμυντικός του ΠΑΟΚ, Γουίλιαμ Τροστ-Εκόνγκ, βρίσκεται με την Εθνική ομάδα της Νιγηρίας στην Ακτή Ελεφαντοστού για να συμμετάσχει στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής.

Σήμερα (22/1) η Νιγηρία θα δώσει έναν σημαντικό αγώνα, καθώς αντιμετωπίζει την Γουινέα-Μπισάου για την τρίτη αγωνιστική της φάσης των ομίλων και θέλει να μην χάσει προκειμένου να περάσει στην επόμενη φάση. Ωστόσο, σύμφωνα με σημερινά δημοσιεύματα από την πατρίδα του Τροστ-Εκόνγκ, ο 30χρονος άσος αναμένεται να μην αγωνιστεί σήμερα καθώς αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα τραυματισμού που τον έχει αφήσει εκτός προπονήσεων.

Διαβάστε επίσης: Στην λίστα της Πόρτο ο Μανωλάς

Ο αρχηγός της Νιγηρίας, δεν συμμετείχε στις τελευταίες προπονήσεις, λόγω ενοχλήσεων στο οπίσθιο μηριαίο, με τα αποτελέσματα της μαγνητικής εξέτασης που θα υποβληθεί κατά τη διάρκεια της ημέρας να ξεκαθαρίζουν οριστικά την κατάστασή του.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρονται στα ρεπορτάζ από τη Νιγηρία, ο Τρόστ-Εκονγκ τραυματίστηκε στη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου στην αναμέτρηση με την Ακτή Ελεφαντοστού και συνέχισε να αγωνίζεται, παρά τις ενοχλήσεις. Μάλιστα, ο αμυντικός του ΠΑΟΚ σκόραρε από την «άσπρη βούλα» το «χρυσό» γκολ για την εθνική ομάδα της χώρας του και ολοκλήρωσε τον αγώνα χωρίς να ζητήσει να γίνει αλλαγή.

Οι άνθρωποι του «Δικεφάλου» περιμένουν κι αυτοί να μάθουν τα αποτελέσματα των εξετάσεων, καθώς ο μυϊκός τραυματισμός μπορεί να κρατήσει τον Νιγηριανό στόπερ για μεγάλο χρονικό διάστημα εκτός δράσης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ