«Συμφωνία Σαν Λορέντζο – Ολυμπιακού για τον Γκαστόν Ερνάντες»

«Συμφωνία Σαν Λορέντζο – Ολυμπιακού για τον Γκαστόν Ερνάντες»

Σύμφωνα με τους Αργεντινούς οι δύο ομάδες τα βρήκαν και πλέον είναι θέμα χρόνου ο Γκαστόν Ερνάντες να έρθει στην Ελλάδα για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό.

Εξελίξεις με Γκαστόν Ερνάντες. Σύμφωνα με τα όσα τα δημοσιεύματα αναφέρουν στην Αργεντινή, ο Ολυμπιακός τα βρήκε με την Σαν Λορέντζο για την απόκτηση του Γκαστόν Ερνάντες.

«Σε συμφωνία με τον Ολυμπιακό για την πώληση του Γκαστόν Ερνάντες ήρθε η Σαν Λορέντζο», αναφέρει το σχετικό δημοσίευμα, με τους Λατινοαμερικάνους να τονίζουν ότι πλέον είναι θέμα χρόνου ο 26χρονος κεντρικός αμυντικός να έρθει στην Ελλάδα για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στον σύλλογο του μεγάλου λιμανιού.

Διαβάστε επίσης: Επίσημο: Στον Παναθηναϊκό για 3,5 χρόνια ο Μπακασέτας (pic)

Ο Ερνάντες, ο οποίος το 2022 – 2023 έχει 48 ματς με 2 γκολ στο ενεργητικό του, σύμφωνα με τους Αργεντινούς, τις επόμενες ώρες αναμένεται να μπει στο αεροπλάνο για να έρθει στην Αθήνα και να ντυθεί στα ερυθρόλευκα του Ολυμπιακού.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι πριν από λίγες ημέρες υπήρξε δημοσίευμα στην Αργεντινή, σύμφωνα με το οποίο ο Γκαστόν Ερνάντες θα υπογράψει πενταετές συμβόλαιο.

Ο 26χρονος κεντρικός αμυντικός ανήκει στη Σαν Λορέντζο από πολύ μικρή ηλικία και έχει 73 συμμετοχές με 3 γκολ στο ενεργητικό του. Η χρηματιστηριακή αξία του βρίσκεται στα 4,3 εκατ. ευρώ ενώ το 2023 έπαιξε με την ομάδα του σε 48 παιχνίδια (2 γκολ) σε όλες τις διοργανώσεις.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ