«Η Φλαμένγκο ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Αλ Μουστράτι αλλά η περίπτωσή του είναι δύσκολη»

«Η Φλαμένγκο ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Αλ Μουστράτι αλλά η περίπτωσή του είναι δύσκολη»

Δημοσιεύματα από την Βραζιλία αναφέρουν ότι η Φλαμένγκο ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Αλ Μουστράτι από την Μπράγκα, με τον 27χρονο μέσο να απασχολεί και τον Ολυμπιακό

Σημερινό δημοσίευμα από την Βραζιλία αναφέρει ότι ο Αλ Μουστράτι, ο οποίος ενδιαφέρει και τον Ολυμπιακό, βρίσκεται στο στόχαστρο και  Φλαμένγκο.

Το βραζιλιάνικο TNT Sports τονίζει ότι η Φλαμένγκο σκανάρει την μεταγραφική αγορά καθώς, ο προπονητής, Τίτε ζήτησε την απόκτηση σημαντικών ποδοσφαιριστών. Στην λίστα των Βραζιλιάνων είναι ο μέσος της Μπράγκα, Αλ Μουστράτι, ωστόσο η περίπτωσή του μόνο εύκολη δεν είναι καθώς η ομάδα από την Πορτογαλία παλεύει για μια θέση στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις μέσω του πορτογαλικού πρωταθλήματος και εξακολουθεί να βρίσκεται στο Γιουρόπα Λιγκ.

Διαβάστε επίσης: Ποια απόφαση θα πάρει, ο Γιώργος Μπαρτζώκας

Το εν λόγω ρεπορτάζ αναφέρει ότι ο 27χρονος άσος, ο οποίος δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το 2026, βρίσκεται στο στόχαστρο κι άλλων ευρωπαϊκών ομάδων όπως ο Ολυμπιακός και αναμένεται να χρησιμοποιηθεί από τον Αρτούρτ Χόρχε στον σημερινό ημιτελικό του Λιγκ Καπ κόντρα στην Σπόρτινγκ Λισαβόνας.

Ο Αλ Μουστράτι ξεκίνησε την καριέρα του στην Αλ Ιτιχάντ της Λιβύης, υπέγραψε πρώτα στην Βιτόρια Γκιμαράες και στη συνέχεια έπαιξε στη Ρίο Άβε πριν φτάσει στη Μπράγκα το 2020/21. Έκτοτε έχει ξεχωρίσει στους Αρσεναλίστας, με 148 αγώνες, 15 γκολ και οκτώ ασίστ, αναφέρει το TNT Sports Brasil.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ