Μάνατζερ Πούκι: «Μικρή η διαφορά με τον ΠΑΟΚ»

Μάνατζερ Πούκι: «Μικρή η διαφορά με τον ΠΑΟΚ»

Ο εκπρόσωπος του Τεέμου Πούκι, Κάλε Σόρμουνεν, άνοιξε τα χαρτιά του και μίλησε για την πρόταση του ΠΑΟΚ, αλλά και για τα κριτήρια που βάζει ο Φιλανδός επιθετικός για την ομάδα που θα καταλήξει.

Ο Κάλε Σόρμουνεν μάνατζερ του Τεέμου Πούκι, με δηλώσεις του αναφέρθηκε στην πρόταση του ΠΑΟΚ υποστηρίζοντας πως η διαφορά που χωρίζει τις δύο πλευρές είναι πολύ μικρή. Επίσης, όπως δήλωσε στο Μετρόπολις, στάθηκε και στο πότε θα λάβει την οριστική του απόφαση.

Για το μέλλον του Πούκι και την πρόταση του ΠΑΟΚ: «Όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά, δεν μπορώ να απαντήσω ακόμη. Ψάχνουμε την καλύτερη λύση και για την οικογένεια του αλλά και για να μπορέσει να βελτιωθεί και ο ίδιος. Μην ξεχνάμε ότι είναι ένας διεθνής ποδοσφαιριστής με πολλά γκολ. Η επιλογή θα γίνει με βάση την οικογένεια. Φυσικά και θα παίξουν ρόλο το επίπεδο του πρωταθλήματος, το εάν παίζει στο Champions League η ομάδα αλλά θα κάνει μια επιλογή που θα βρίσκει σύμφωνη όλη την οικογένεια του».

Για το πότε θα πάρει την απόφαση ο Πούκι: «Νομίζω ότι μέσα σε μια εβδομάδα θα έχει πάρει την απόφαση του ο Πούκι».

Για την πρόταση του ΠΑΟΚ: «Δε νομίζω ότι υπάρχει μεγάλη διαφορά με τον ΠΑΟΚ».

Για τις φήμες για τριετές συμβόλαιο: «Είναι πολλές οι ομάδες που ενδιαφέρονται για τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα».

Για το εάν παίζουν ρόλο τα χρήματα: «Δεν είναι μόνο τα λεφτά. Ο Πούκι θέλει να πάει σε ομάδα που βρίσκεται στο υψηλότερο επίπεδο».

Για τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα του ΠΑΟΚ: «Ο ΠΑΟΚ έχει πολλά πλεονεκτήματα. Έχει ένα δυνατό επιχειρηματία, η Ελλάδα έχει ωραίο φαγητό και ωραίους ανθρώπους».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ