«Ο Ολυμπιακός θέλει τον Μπρέκαλο» (vid)

«Ο Ολυμπιακός θέλει τον Μπρέκαλο» (vid)

Σύμφωνα με τους Ιταλούς, ο Ολυμπιακός εξετάζει την περίπτωση του Κροάτη μεσοεπιθετικού της Φιορεντίνα, Γιόσιπ Μπρέκαλο.

Την περίπτωση του 25χρονου εξτρέμ της Φιορεντίνα, Γιόσιπ Μπρέκαλο, φέρεται να εξετάζει ο Ολυμπιακός, σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν τα δημοσιεύματα στο εξωτερικό.

Σύμφωνα με τους Ιταλούς, οι Ερυθρόλευκοι καλοβλέπουν την περίπτωση του Γιόσιπ Μπρέκαλο, ο οποίος είναι δεξιοπόδαρος, αλλά αγωνίζεται κυρίως στο αριστερό άκρο της μεσοεπιθετικής γραμμής. Με την ίδια άνεση φυσικά μπορεί να παίξει και στο δεξί άκρο.

Πολλές φορές μάλιστα έχει χρησιμοποιηθεί και ως δεύτερος επιθετικός, προσφέροντας έξτρα λύσεις στον εκάστοτε προπονητή του. Ο Κροάτης (23/1/1998, 1.75 μ.), φέτος μέχρι στιγμής έχει αγωνιστεί σε 18 παιχνίδια με τη Φιορεντίνα και έχει 1 γκολ στο ενεργητικό του.

Ο Γιόσιπ Μπρέκαλο αγωνίζεται στην ιταλική ομάδα από τον Ιανουάριο του 2023, όταν η Φιορεντίνα τον απέκτησε από την Βόλφσμπουργκ έναντι 1.70 εκατ. ευρώ, ενώ το συμβόλαιο που έχει με τους Βιόλα είναι μέχρι το καλοκαίρι του 2026.

Πριν από λίγες ώρες ο Κροάτης έφτασε κοντά στη μεταγραφή του στην Ντιναμό Ζάγκρεμπ, αλλά οι διαπραγματεύσεις των δύο ομάδων ναυάγησαν και δεν πρόκειται να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του στην ομάδα της πατρίδας του.

Ο Μπρέκαλο είχε αγωνιστεί στο παρελθόν στην Ντιναμό, ενώ μεταξύ άλλων έπαιξε επίσης σε Στουτγκάρδη και Τορίνο. Συνολικά στην καριέρα του σε επίπεδο συλλόγων έχει 246 ματς, με 37 γκολ και 24 ασίστ στο ενεργητικό του. Είναι επίσης διεθνής με την εθνική ομάδα της Κροατίας, έχοντας 35 συμμετοχές και 4 γκολ με το εθνόσημο.

Δείτε τον εν δράσει:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ