Παραιτήθηκε από τον ΟΦΗ ο Παύλος Αδάμος

Παραιτήθηκε από τον ΟΦΗ ο Παύλος Αδάμος

Το αποφάσισε ο ίδιος για τον εαυτό του. Μάλιστα του προτάθηκε να παραμείνει στον ΟΦΗ, στο πόστο του Γενικού Αρχηγού των τμημάτων υποδομής, αλλά δεν αποδέχθηκε την πρόταση.

Παρελθόν από το πόστο του τεχνικού διευθυντή της ΠΑΕ ΟΦΗ, αποτελεί ο Παύλος Αδάμος. Όπως αναφέρει ο ίδιος σε δήλωσή του, είναι μια απόφαση την οποία ανακοίνωσε εκείνος στους ανθρώπους της ομάδας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Με προσωπική του απόφαση, ο Παύλος Αδάμος δεν θα συνεχίσει στο πόστο του τεχνικού διευθυντή της ομάδας μας. Η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 ευχαριστεί τον Παύλο Αδάμο, για την προσφορά του στην ομάδα και την συμβολή του στην άνοδο στην Σούπερ Λίγκ. Ο Παύλος Αδάμος, είναι ένας άνθρωπος, πάνω από όλα με ήθος και η πόρτα του ΟΦΗ θα είναι πάντα ανοιχτή, για αυτόν.

Να σημειωθεί ότι στον Παύλο Αδάμο, προτάθηκε να παραμείνει στον ΟΦΗ, στο πόστο του Γενικού Αρχηγού των τμημάτων υποδομής, αλλά δεν αποδέχθηκε την πρόταση».

Ο Παύλος Αδάμος με δήλωση του στην επίσημη σελίδα της ομάδας στο ofi1925.gr τονίζει για την απόφαση του να αποχωρήσει: «Πήρα την απόφαση να αποχωρήσω από την αγαπημένη μου ομάδα. Της εύχομαι ολόψυχα να βρεί την υγεία που της λείπει τα τελευταία χρόνια.
Ένα ευχαριστώ από μένα και ένα μεγάλο μπράβο στους παίκτες μας για τον άθλο που πέτυχαν φέτος. Από εδώ και στο εξής θα τρέφω απεριόριστο σεβασμό και εκτίμηση στα παιδιά αυτά».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ