Έκοψε την πίτα της παρουσία Μελισσανίδη η ΑΕΚ (pic)

Έκοψε την πίτα της παρουσία Μελισσανίδη η ΑΕΚ (pic)

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης έδωσε το «παρών» στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της ΑΕΚ

Το ποδοσφαιρικό τμήμα της ΠΑΕ ΑΕΚ έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα της παρουσία του Δημήτρη Μελισσανίδη.

Δείτε την ενημέρωση της ΠΑΕ ΑΕΚ:

«Την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του πραγματοποίησε σήμερα το ποδοσφαιρικό τμήμα της ΠΑΕ ΑΕΚ. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο προπονητικό κέντρο των Σπάτων, παρουσία όλων των μελών της πρώτης ομάδας και της ΑΕΚ Β, των τεχνικών και ιατρικών τους επιτελείων, των στελεχών και της διοίκησης.

Διαβάστε επίσης: Ακόμη δεν έχει ανοίξει λογαριασμό κόντρα σε ισπανική ομάδα ο Ολυμπιακός: Από το περσινό 7/8 στο φετινό 0/7

Την πίτα έκοψε ο διοικητικός ηγέτης της ΠΑΕ ΑΕΚ Δημήτρης Μελισσανίδης, ο οποίος ευχήθηκε σε όλα τα μέλη της ομάδας να έχουν μια καλή χρονιά, με υγεία και εξέφρασε την πίστη του ότι και η φετινή σεζόν θα ολοκληρωθεί επιτυχώς για το κλαμπ.

Το «παρών» στην εκδήλωση έδωσαν επίσης ο Πρόεδρος της ΠΑΕ Ευάγγελος Ασλανίδης, ο Α’ Αντιπρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος Γιώργος Κοσμάς, η Γενική Διευθύντρια Αγγελική Αρκάδη, η υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και μέλος του ΔΣ Ανθή Παπακώστα, ο Εκτελεστικός Διευθυντής Παναγιώτης Κονέ, ο Αθλητικός Διευθυντής Μπρούνο Άλβες, ο Τεχνικός Διευθυντής Ράντεκ Κουχάρσκι, ο σύμβουλος επικοινωνίας Γιάννης Καραλής και ο υπεύθυνος του Γραφείου Τύπου Τάσος Τσατάλης.

Τα φλουριά της πίτας των ποδοσφαιριστών της πρώτης ομάδας έτυχαν στους Λιβάι Γκαρσία, Σίμο Μήτογλου, Τσίτσαν Στάνκοβιτς και Κωνσταντίνο Χρυσόπουλο και αυτής των παικτών της ΑΕΚ Β στους Γιάννη Μαρίνη, Αλέξη Γκολφίνο, Δημήτρη Θεοδωρίδη, Άνελ Σαμπανάτζοβιτς και Νίκο Κανελλόπουλο.

Επίσης στους τυχερούς ήταν ο τιμ μάνατζερ της ομάδας Δημήτρης Ναλιτζής, οι συνεργάτες του Ματίας Αλμέιδα Ντάνιελ Βέγκα, Γκίντο Μπονίνι και Αγκουστίν Σαλαζάρ, οι φυσιοθεραπευτές Λευτέρης Γαϊτάνος, Αλέξης Ασπρογιάννης, ο φροντιστής της ΑΕΚ Β Δημήτρης Μανίτσας και ο υπάλληλος της εγκατάστασης Λευτέρης Τσέπης».

Δείτε τη σχετική ανάρτηση της ΠΑΕ ΑΕΚ:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ