Το εντυπωσιακό promo της Nova για τον ΟΦΗ (vid)

Το εντυπωσιακό promo της Nova για τον ΟΦΗ (vid)

Το όμορφο βίντεο που ετοίμασε το συνδρομητικό κανάλι που εξασφάλισε τα τηλεοπτικά δικαιώματα της Κρητικής ΠΑΕ για τη σεζόν 2018-19.

Ο ΟΦΗ έχει συμφωνήσει εδώ και καιρό με τη NOVA για τους εντός έδρας αγώνες του στη Σούπερ Λίγκα, με το συνδρομητικό κανάλι να παρουσιάζει ένα πολύ όμορφο βίντεο από σημαντικές στιγμές των Κρητικών.

Απολαύστε το

Τα εισιτήρια διαρκείας
Στο μεταξύ όπως ενημέρωσε η ΠΑΕ σχετικά με τα εισιτήρια διαρκείας: «…με ικανοποιητικούς ρυθμούς συνεχίζεται η προπώληση των εισιτηρίων διαρκείας της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925, με τις εκπτωτικές τιμές που έχουν ανακοινωθεί μέχρι τις 15 Ιουνίου.

Σε λιγότερο από δέκα μέρες, που έχουν γίνει οι σχετικές ανακοινώσεις έχουν φύγει πάνω από 200 εισιτήρια διαρκείας που αφορούν, τη νέα περίοδο και την συμμετοχή του ΟΦΗ στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκ.

Καθημερινά, από τα γραφεία της ΠΑΕ στο γήπεδο, φίλοι της ομάδας, σπεύδουν να προμηθευτούν το εισιτήριο διαρκείας τους και είτε να ανανεώσουν την θέση τους (οι παλιοί κάτοχοι), είτε να πάρουν νέα θέση, οι νέοι κάτοχοι. Για τους παλιούς κατόχους, υπενθυμίζεται, ότι μέχρι 15 Ιουνίου μπορούν να ανανεώσουν τη θέση τους, με την τιμή έκπτωσης που έχει ανακοινωθεί.

Διαφορετικά θα έχουν δικαίωμα ανανέωσης με την κανονική τιμή, μέχρι 4 Αυγούστου.
Από εκεί και μετά, τα εισιτήρια διαρκείας, θα διατίθενται ελεύθερα.

Η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 υπενθυμίζει στους φίλους της ομάδας, που προσέρχονται στα γραφεία για να ανανεώσουν ή να προμηθευτούν εισιτήριο διαρκείας, ότι είναι απαραίτητη η αστυνομική ταυτότητα και το ΑΜΚΑ.

Για τις τιμές των εισιτηρίων διαρκείας στις θύρες 4,5,6 θα υπάρξει άμεσα σχετική ανακοίνωση.

*Οι φίλοι του ΟΦΗ που κέρδισαν στον διαγωνισμό που έγινε στο παιχνίδι με τη Σπάρτη, παλέτες νερού, προσφορά από το νερό «Σεληνάρι», μπορούν να τις παραλαμβάνουν καθημερινά (9 π.μ.-12 μ.μ.) από το γήπεδο του ΟΦΗ».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ