Κηφισιά: Η αποστολή για το ματς κόντρα στον Άρη

Κηφισιά: Η αποστολή για το ματς κόντρα στον Άρη

Ο Ντέιβιντ Νίλσεν ανακοίνωσε την αποστολή της Κηφισιάς για τον αγώνα κόντρα στον Άρη, από την οποία λείπουν ο Βαφέας και ο Μασούρας. Αντιθέτως επέστρεψε σε αυτήν ο Κρίστινσον

Η Κηφισιά ολοκλήρωσε την προετοιμασία της για την αναμέτρηση της 20ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League κόντρα στον Άρη (27/1, 20:00), με την ομάδα των Βορείων Προαστίων να αναζητούν στο «Μιχάλης Κρητικόπουλος» ένα τρίποντο που θα την «ξεκολλήσει» από την τελευταία θέση της βαθμολογίας.

Μετά την τελευταία προπόνηση o Ντέιβιντ Νίλσεν ανακοίνωσε την αποστολή για το ματς κόντρα στους Κίτρινους, στην οποία επιστρέφει ο Όγκμουντουρ Κρίστινσον. Ο Ισλανδός τερματοφύλακας είναι ξανά διαθέσιμος μετά τον τραυματισμό του στον αγώνα με τον Ολυμπιακό στην Καισαριανή.

Διαβάστε επίσης: Ολυμπιακός: Τα νεότερα για την κατάσταση των Λαρεντζάκη και Γκος ενόψει ΠΑΟΚ

Αντιθέτως, ο Δανός κόουτς της ομάδας των νεοφώτιστων δεν μπορεί να υπολογίζει στους τραυματίες Κλωναρίδη, Σναϊντερλάν, Παπασάββα, Πρίτσα και τον ανέτοιμο Τζακ Ιπαλίμπο, ο οποίος έφυγε από το ματς με τη Λαμία με σφίξιμο στο πόδι. Από εκεί και πέρα με απόφαση του Νίλσεν εκτός βρίσκονται και οι Μασούρας, Βαφέας, Μποτία, Νίνης και Λούμορ.

Η αποστολή: Όγκμουντουρ Κρίστινσον, Γιάννης Νικοπολίδης, Αλέξανδρος Αναγνωστόπουλος, Λοΐκ Λαντρ, Αλέξανδρος Παρράς, Μάρκο Γκόμπελιτς, Ιβάν Μιλίτσεβιτς, Βασίλης Σπίνος, Λούκα Τσάπαν, Αντρέ Τεϊσέιρα, Μάνος Σμπώκος, Νίκος Πέιος, Ίλιαν Ίλιεφ, Φακούντο Σολόα, Τζακ Ιπαλίμπο, Γιώργος Κωνσταντακόπουλος, Όγκνιεν Οζέγκοβιτς, Ανδρέας Τεττέι, Ματέους Σάντος, Τιεβί Μπιφουμά, Νικολάς Αντερέγκεν

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ