Οι σκέψεις του Λουτσέσκου για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό

Οι σκέψεις του Λουτσέσκου για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό

Αρκετά διλλήματα στο μυαλό του Ραζβάν Λουτσέσκου για τον καταρτισμό της ενδεκάδας του ΠΑΟΚ ενόψει του ντέρμπι κορυφής με τον Παναθηναϊκό (28/1).

Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Παναθηναϊκό στο ντέρμπι κορυφής της Stoiximan Superleague με τον Ραζβάν Λουτσέσκου να έχει αρκετά διλήμματα αναφορικά με τον καταρτισμό της ενδεκάδας για το μεγάλο παιχνίδι της ερχόμενης Κυριακής (27/1).

Κουλιεράκης και Μιχαηλίδης διεκδικούν μία θέση δίπλα στον Κεντζιόρα στο κέντρο της άμυνας, ενώ ακόμη δεν έχει καταλήξει ποιος εκ των Μουργκ και Κωνσταντέλια θα αγωνιστεί στη θέση «10».

Διαβάστε επίσης: Έτσι θα παίξει ο Παναθηναϊκός στην Τούμπα – Τα «τρικ» του Τερίμ ενόψει ΠΑΟΚ

Αναλυτικότερα, ο Ρουμάνος τεχνικός, αντιμετωπίζει 2 διλήμματα για τις δύο από τις τρείς θέσης πίσω από τον φορ. Ζίφκοβιτς και Ντεσπότοφ «κοντράρονται» για μία θέση για τη δεξιά πλευρά της μεσαίας γραμμής του ΠΑΟΚ, την ώρα που δεν έχει ξεκαθαρίσει αν στο «10» θα βρεθεί ο φορμαρισμένο φέτος Μουργκ, ή ο «game changer Κωνσταντέλιας, που συνήθως στα φετινά ντέρμπι έρχεται από τον πάγκο και είναι πολύ επιδραστικός. Ο Τάισον θα είναι στο αριστερό άκρο της επίθεσης.

Σίγουρη είναι η παρουσία του Κοτάρσκι στην εστία του ΠΑΟΚ, με τον Σάστρε να είναι στο δεξί άκρο της άμυνας και τον Μπάμπα Ράχμαν στο αριστερό. Ο Κεντζιόρα έχει «κλειδώσει» την μια θέση στο κέντρο της άμυνα δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμη ο παρτενέρ του, με τους Κουλιεράκη και Μιχαηλίδη να την διεκδικούν.

Στον άξονα της μεσαίας γραμμής, το δίδυμο Μεϊτέ και Οζντόεφ δεν δείχνει να… σπάει και στην κορυφή της επίθεσης ο Τόμας «παίζει» μόνος του, με τον νεαρό Τζίμα να βρίσκεται στον πάγκο.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ