Τέλος μεταγραφές και χωρίς Ράντονιτς

Τέλος μεταγραφές και χωρίς Ράντονιτς

Αλλαξε το μεταγραφικό πλάνο του Ολυμπιακού μετά και τις προσθήκες των Άμπι και Κάρμο.

Ο Ολυμπιακός έκανε γρήγορα τις κινήσεις που χρειαζόταν για να ισχυροποιήσει το ρόστερ του σε όλες τις θέσεις με τον Κάρλος Καρβαλιάλ να βάζει… φρένο σε νέες μεταγραφές και στην  υπόθεση του Ράντονιτς.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες ο Πορτογάλος τεχνικός θεωρεί πως πλέον το ρόστερ έχει «γεμίσει» σε τέτοιο βαθμό που αν έρθουν και άλλοι τότε η διαχείριση θα είναι δύσκολη. Όλα αυτά βεβαίως από την στιγμή που ο Καρβαλιάλ θεωρεί πως πλέον έχει την ομάδα που χρειάζεται για να την οδηγήσει σε επιτυχίες.

Δεν αποτελεί εξαίρεση  η υπόθεση του Ράντονιτς που γράφετε και ο Ολυμπιακό δεν θα παραμείνει στη «μάχη» για να μπορέσει να αγοράσει τον Σέρβο εξτρέμ από την Τορίνο.

Από εκεί και πέρα με τις μεταγραφές των Κάρμο και Άμπι ο Καρβαλιάλ έχει «γεμάτο» το κέντρο της άμυνας με την πεντάδα που συνθέτουν και οι Ρέτσος, Ντόη, Μπιανκόν ενώ ο Πορόζο όλα δείχνουν πως σύντομα θα αποτελέσει παρελθόν.

Όρτα και Τσικίνιο δίνουν λύσεις στον άξονα ενώ μεσοεπιθετικά η παρουσία των Ναβάρο και Μαρτίνς επίσης λύνει τα χέρια του Καρβαλιάλ. Με τις 6 μεταγραφές ο Ολυμπιακός δείχνει να ολοκληρώνει τις κινήσεις του στο μεταγραφικό παζάρι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ