Χουλτ : «Ήταν σοκ η είσοδος του Ιβάν Σαββίδη με το όπλο»

Χουλτ : «Ήταν σοκ η είσοδος του Ιβάν Σαββίδη με το όπλο»

Ο Νίκλας Χουλτ σε συνέντευξη που παραχώρησε στη Σουηδία μίλησε για όσα έζησε στο ματς της ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα και την σοκαριστική είσοδο του Ιβάν Σαββίδη στον αγωνιστικό χώρο.

Ο Νίκλας Χουλτ μίλησε στη Σουηδία για όσα συνέβησαν στο παιχνίδι της ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα και την εισβολή του Ιβάν Σαββίδη με όπλο. Ο παίκτης της Ένωσης τόνισε πως η εικόνα του μεγαλομετόχου του Δικεφάλου του βορρά με το όπλο ήταν σοκαριστική και πως μόλις το αντιλήφθηκε φοβήθηκε πολύ για τη σωματική του ακεραιότητα. Ακόμα ο Χουλτ αναφέρθηκε στη μεταγραφή του στους κιτρινόμαυρους από τον Παναθηναϊκό τον Ιανουάριο λέγοντας πως ήταν μια πολύ ωραία αλλαγή στη ζωή του.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Ήταν μία τρομερά σκληρή διαδρομή. Ήταν μεγάλο ερωτηματικό το μέλλον. Μιλήσαμε πολύ μέσα στην ομάδα και θα μπορούσαμε να κάνουμε απεργία. Ήμασταν απλήρωτοι. Ήταν ένα σκληρό διάστημα. Δεν ένιωθα καλά σε προσωπικό επίπεδο», ανέφερε αρχικά ο αμυντικός της «Ένωσης».

Στη συνέχεια, οι Σουηδοί έγραψαν πως «η ΑΕΚ έδειξε ενδιαφέρον και συμφώνησε με τον Παναθηναϊκό για τη μεταγραφή. Η αλλαγή συλλόγων για τον Χουλτ ήταν μόλις λίγα μέτρα μακριά. Ο Χουλτ ήταν λίγο φοβισμένος, από την αντίδραση των οπαδών που θα μπορούσαν να έχουν γι’ αυτή τη μετακίνηση, όμως αφού μίλησε με συγκεκριμένους ανθρώπους του επιβεβαίωσαν ότι δεν υπάρχει απαγορευμένη μετάβαση από τον Παναθηναϊκό στην ΑΕΚ. Ξαφνικά ο αριστερός μπακ πήγε σε έναν σύλλογο που διεκδικούσε το πρωτάθλημα στην Ελλάδα. Ήταν μία ωραία αλλαγή στη ζωή του».

Τέλος, έγινε αναφορά και στο ματς με τον ΠΑΟΚ και την είσοδο του Ιβάν Σαββίδη στον αγωνιστικό χώρο: «Ήμουν πολύ φοβισμένος όταν το αντιλήφθηκα. Ήταν σοκ»!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ