Το πλάνο Καρβαλιάλ, το δίλημμα Όρτα – Τσικίνιο και η «πρώτη» του Κάρμο

Το πλάνο Καρβαλιάλ, το δίλημμα Όρτα – Τσικίνιο και η «πρώτη» του Κάρμο

Ο Κάρλος Καρβαλιάλ ετοιμάζει αλλαγές κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα, ενώ είναι πιθανό να πάρει φανέλα βασικού ένας από τους Όρτα ή Τσικίνιο...

Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε τις μεταγραφές του για τον Ιανουάριο -όπως ενημέρωσαν οι ίδιοι οι ερυθρόλευκοι – και πλέον στρέφουν την προσοχή τους στο πρωτάθλημα και την Ευρώπη, αρχής γενομένης από την αναμέτρηση με τον ΠΑΣ Γιάννινα στο Καραϊσκάκη.

Ο Κάρλος Καρβαλιάλ είδε την ομάδα του να ενισχύεται σημαντικά τον Γενάρη (Κάρμο, Αμπέι, Όρτα, Τσικίνιο, Ζέλσον Μαρτίνς και Ναβάρο) και πλέον καταστρώνει τα πλάνα του για το παιχνίδι με τους Ηπειρώτες στο Φάληρο, όπου ψάχνει μόνο τρίποντο ενόψει της δύσκολης συνέχειας.

Ο Ολυμπιακός θέλει να δώσει συνέχεια στις νίκες μετά τα δύο διπλά εις βάρος του Άρη και της Κηφισιάς και πριν το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, με τον Πορτογάλο τεχνικό να έχει πάρει μαζί του στην αποστολή για το αποψινό ματς τους Κάρμο, Όρτα και Τσικίνιο.

Μάλιστα, ένας εκ των Όρτα ή Τσικίνιο (μάλλον ο πρώτος) αναμένεται να πάρει φανέλα βασικού στο πλευρό του Έσε στη μεσαία γραμμή, με τον Καρβαλιάλ να έχει σκοπό να χρησιμοποιήσει και τους τρεις ανάλογα και τις ανάγκες της αναμέτρησης. Όσον αφορά την ενδεκάδα που θα παρατάξει ο προπονητής του Ολυμπιακού, θα έχει αλλαγές, αφού δεν υπολογίζονται οι τιμωρημένοι Ροντινέι και Αλεξανδρόπουλος, αλλά και ο τραυματίας Ελ Αραμπί.

Ο Καρβαλιάλ λοιπόν έχει καταλήξει στην αμυντική του γραμμή, αφού στο τέρμα θα είναι ο Πασχαλάκης, δεξιά θα επιστρέψει ο Κίνι, λόγω της απουσίες του Ροντινέι, αριστερά ο Ορτέγκα, ενώ στο κέντρο της άμυνας θα είναι οι Ρέτσος και Ντόη.

Στη μεσαία γραμμή ο σίγουρος είναι ο Έσε και όπως αναφέρθηκε θα παίξει είτε ο Όρτα είτε ο Τσικίνιο, με τον Καρβάλιο να έχει κι αυτός πιθανότητες (αλλά λίγες) να πάρει φανέλα βασικού. Από εκεί και πέρα, μπροστά τους θα είναι ο Φορτούνης, δεξιά θα ξεκινήσει ο Μασούρας και αριστερά εκτός συγκλονιστικού απροόπτου ο Ζέλσον Μαρτίνς, με τον Ναβάρο να είναι στην κορυφή της επίθεσης.

Αξίζει να σημειωθεί πως στον πάγκο θα είναι ο Κάρμο, αλλά και ένας εκ των Τσικίνιο ή Όρτα και ο Καρβαλιάλ θέλει να τους χρησιμοποιήσει, προκειμένου να αποκτήσουν αγωνιστικό ρυθμό ενόψει της δύσκολης συνέχειας…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ