Αλμέιδα: «Με χαροποιεί όταν οι παίκτες μου βρίσκουν την φόρμα τους»

Αλμέιδα: «Με χαροποιεί όταν οι παίκτες μου βρίσκουν την φόρμα τους»

Ιδιαίτερα χαρούμενος για το γεγονός πως οι παίκτες του βρίσκουν ξανά την φόρμα τους εμφανίστηκε ο Ματίας Αλμέιδα μετά την νίκη της ΑΕΚ επί του ΟΦΗ με 3-0.

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Πόνσε ο οποίος σημείωσε δύο γκολ η ΑΕΚ επικράτησε με 3-0 επί του ΟΦΗ στην «Opap Arena» στο πλαίσιο της 20ης αγωνιστικής της Superleague, ανεβαίνοντας έτσι προσωρινά στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Διαβάστε επίσης: Ξανά τα ίδια στη Νέα Φιλαδέλφεια: Πεντακάθαρο φάουλ υπέρ του ΟΦΗ πριν το γκολ της ΑΕΚ (vid+pic)

Μετά το τέλος της αναμέτρησης ο τεχνικός της «Ένωσης», Ματίας Αλμέιδα στάθηκε στην εξαιρετική φόρμα που διανύει τελευταία ο Πόνσε (πέντε γκολ σε δύο παιχνίδια), τονίζοντας πως τον χαροποιεί ιδιαίτερα όταν οι παίκτες του βρίσκουν την φόρμα τους.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Αλμέιδα:

Για το ματς: «Πρώτα απ’ όλα για τους τρεις πόντους και έπειτα για τη λειτουργία της ομάδας, σε γενικές γραμμές τα πήγαμε καλά»

Για το αν ξεμπλόκαρε ο Πόνσε: «Είναι αλήθεια, δεν πρέπει να υποτιμάτε τους σκόρερ, ο Πόνσε βρίσκεται εδώ για να βοηθήσει, έχει να κάνει και με τη συνολική λειτουργία της ομάδας. Χάρηκα με το γκολ του Τομ, έπαιξε δέκα λεπτά βρήκε και το γκολ, με χαροποιεί όταν οι ποδοσφαιριστές μου βρίσκουν την φόρμα τους».

Για τα περαστικά του: «Την επόμενη φορά δεν θα κάνω τέτοιες κινήσεις».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ