Κρκιτς, Λεσκάνο και Κόντε υποψήφιοι για τον ΠΑΟΚ

Κρκιτς, Λεσκάνο και Κόντε υποψήφιοι για τον ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ περιμένει απάντηση από τον Πούκι, αλλά έχει στη λίστα του κι άλλους επιθετικούς σε περίπτωση που ο Φινλανδός απαντήσει αρνητικά.

Ο ΠΑΟΚ περιμένει την απάντηση του Τέεμου Πούκι για την ενίσχυση της επιθετικής του γραμμής, αλλά παράλληλα έχει έτοιμες και τις εναλλακτικές λύσεις εφόσον ο Φινλανδός επιθετικός δεν απαντήσει θετικά.

Σύμφωνα με τη «FORZA» ο Δικέφαλος έχει ψηλά στη λίστα του δύο ακόμη επιθετικούς, τον Μπόγιαν Κρκιτς και τον Ντάριο Λεσκάνο.

Ο Κρκιτς είναι Ισπανός επιθετικός, ύψους 1,73 μ. γεννημένος στις 28/8/1990. Βγήκε από τις Ακαδημίες της Μπαρτσελόνα, στην οποία αγωνίστηκε για τέσσερα χρόνια (2007-11). Μετά έπαιξε σε Μίλαν, Ρόμα, Άγιαξ, Στόουκ, Μάιντζ και Αλαβές. Στα 28 του μετράει περίπου 350 ματς σε επαγγελματικό επίπεδο με 73 γκολ και 31 ασίστ.

Ο Ντάριο Λεσκάνο είναι Παραγουανός αλλά διαθέτει κροατικό διαβατήριο, άρα παίζει σαν κοινοτικός. Είναι γεννημένος στις 30/6/1990 και έχει ύψος 1,78μ. Έχει αγωνιστεί σε Βιλ (2008-11), Τουν (2011-12), Λουκέρνη (2012-16) ενώ το από 2016 είναι στην Ίνγκολσταντ στη Γερμανία.

Επίσης στα υπόψη του ΠΑΟΚ παραμένει και ο Πέδρο Κόντε. Η «metrosport» αναφέρει ότι ο Ισπανός είναι πολύ κοντά στον Δικέφαλο και πως ο Γιώργος Χριστοβασίλης του ΠΑΣ Γιάννινα, είπε ότι περιμένει την άφιξη του Ιβάν Σαββίδη στην Ελλάδα για να γίνει ένα ραντεβού μαζί του και θα κλείσει το θέμα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ