Το υπογεγραμμένο χαρτί της ελευθερίας του Κουλιμπαλί!

Το υπογεγραμμένο χαρτί της ελευθερίας του Κουλιμπαλί!

Ο Δώνης που τον θέλει στον Παναθηναϊκό, η υπογραφή που τον καθιστά ελεύθερο έως τις 20 Ιουλίου και οι προτάσεις που έχει αλλά δεν τον ικανοποιούν...

Πριν από λίγες εβδομάδες είχε κυκλοφορήσει είδηση που ανέφερε ότι ο Ουσμάν Κουλιμπαλί μπορεί να φύγει ελεύθερος από τον Παναθηναϊκό. Και μάλιστα χωρίς να χρειαστεί να κάνει προσφυγή εναντίον των Πράσινων. Δίχως, ωστόσο, να δίνονται περισσότερες πληροφορίες, αναφορικά με τον τρόπο που θα μπορούσε να γίνει αυτό. Απλώς επισημαινόταν ότι ομάδα και παίκτης κατέληξαν σε αυτή τη συμφωνία και ότι ο παίκτης θα μπορεί να πάει σε ομάδα της επιλογής του έως τις 20 Ιουλίου.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, πράγματι ο δεξιός μπακ από το Μαλί μπορεί να αποχαιρετήσει τον Παναθηναϊκό όποτε το επιθυμεί έως το δεύτερο δεκαήμερο του Ιουλίου. Μάλιστα, αυτή η συμφωνία δεν έχει γίνει στα λόγια, αλλά υπάρχει και υπογεγραμμένο έγγραφο μεταξύ του ποδοσφαιριστή και της ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Στο συγκεκριμένο έγγραφο επισημαίνεται ότι ο παίκτης είναι ουσιαστικά ελεύθερος έως τα τέλη Ιουλίου, αλλά δεν προτίθεται να προχωρήσει σε καμία νομική ενέργεια κατά της ΠΑΕ (σ.σ. προσφυγή).

Όπως έχει αποκαλύψει από την περασμένη εβδομάδα to10.gr, ο Γιώργος Δώνης επιθυμεί διακαώς την παραμονή του 28χρονου δεξιού μπακ. Ο Ελληνας τεχνικός μετέφερε την άποψή του στον Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ και τον Νίκο Νταμπίζα και πήρε δεσμεύσεις ότι θα γίνει προσπάθεια να μείνει ο παίκτης. Με τον Αφρικανό μπακ να είναι διστακτικός αναφορικά με το μέλλον του. Καθώς από τη μία περιμένει προτάσεις από τον ατζέντη του και από την άλλη βλέπει ότι ο Παναθηναϊκός βρίσκεται σε διαδικασία αλλαγής προς το καλύτερο.

Πάντως έχει σημασία να αναφέρουμε ότι ο Κουλιμπαλί έχει ήδη προτάσεις στα χέρια του από… εξωτικές χώρες, ωστόσο τα νούμερα που τις ακολουθούν δεν τον έχουν δελεάσει ακόμη, ώστε να πει το «ναι» και να τελειώσει την καριέρα του στον Παναθηναϊκό. Και όσο δεν βρίσκει κάτι που να τον καλύπτει οικονομικά, τόσο αυξάνονται οι πιθανότητες να μείνει στους Πράσινους.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ