Παναθηναϊκός : Επιστρέφει στην Ελλάδα ο Παϊρότζ

Παναθηναϊκός : Επιστρέφει στην Ελλάδα ο Παϊρότζ

Ο Παιροζ Πιεμπονγκσάντ αναμένεται στην Ελλάδα την Τρίτη προκειμένου να έχει συνάντηση με τον Γιάννη Αλαφούζο.

Η τελευταία επίσκεψη του Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ στην Αθήνα ήταν ουσιαστική, καθώς έγιναν οι προεργασίες προκειμένου να ξεκινήσει η αλλαγή ιδιοκτησίας στον Παναθηναϊκό.

Ο Ταϋλανδός επιχειρηματίας συναντήθηκε με τον Γιάννη Αλαφούζο για να συζητήσουν για τον οικονομικό έλεγχο του τριφυλλιού, είχε μια πρώτη γνωριμία με τον Νίκο Νταμπίζα, ενώ ήταν αυτός που έκλεισε τη συμφωνία με τον Γιώργο Δώνη. Ο Παϊροτζ αποχώρησε από την Αθήνα, όμως όπως όλα δείχνουν αναμένεται να επιστρέψει στη χώρα μας την ερχόμενη Τρίτη για να συναντηθεί εκ νέου με τον Γιάννη Αλαφούζο.

Στις αρχές της επόμενης εβδομάδας θα ολοκληρωθεί ο οικονομικός έλεγχος της πράσινης ΠΑΕ, με αποτέλεσμα οι δύο άνδρες να ανακεφαλαιώσουν την εφαρμογή του Μνημονίου Συναντίληψης. Ο Παϊροτζ έχει ενημερωθεί από τους λογιστές του συλλόγου για τον οικονομικό έλεγχο, ενώ και τα επιτελεία των δύο πλευρών συνεργάζονται για να προετοιμάσουν τα πάντα.

Η νέα επίσκεψη του Ταϋλανδού έχει να κάνει με το Μνημόνιο, ενώ όπως όλα δείχνουν οι υπογραφές για την εκχώρηση του ελέγχου των μετοχών στην Pan Asia θα είναι προγραμματισμένη για τις 27 Ιουνίου, εκτός αν αλλάξει κάτι δραματικά τις επόμενες μέρες.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ