Επίσημο: Τέλος ο Νίλσεν από τον πάγκο της Κηφισιάς

Επίσημο: Τέλος ο Νίλσεν από τον πάγκο της Κηφισιάς

Βραχύβιο αποδείχτηκε το πέρασμα του Ντέιβιντ Νίλσεν από τον πάγκο της Κηφισιάς, καθώς ο σύλλογος των Βορείων Προαστίων ανακοίνωσε την λύση της συνεργασίας των δύο πλευρών

Η Κηφισιά ανακοίνωσε το «διαζύγιό» της με τον προπονητή Ντέιβιντ Νίλσεν, μετά από μόλις 1,5 μήνα παρουσίας του στο ελληνικό πρωτάθλημα. Την εξέλιξη αυτή, άλλωστε, ο ίδιος ο Δανός προπονητής το είχε αποκαλύψει νωρίτερα μιλώντας σε μέσο της πατρίδας του.

Ο 47χρονος τεχνικός αποχωρεί από τον σύλλογο των Βορείων Προαστίων μετά από μόλις 6 παιχνίδια, στα οποία είχε απολογισμό 1 νίκη, 1 ισοπαλία και 4 ήττες αφήνοντας τους νεοφώτιστους στην τελευταία θέση της βαθμολογίας με 12 βαθμούς. Στην ανακοίνωσή της η Κηφισιά, ευχαρίστησε τον Νίλσεν για την συνεργασία τους και τόνισε ότι ο Δανός δούλεψε σκληρά για να βοηθήσει την ομάδα, ενώ ο επαγγελματισμός και το ήθος του δεν αμφισβητούνται.

Διαβάστε επίσης: «Σεισμός» στο ευρωπαϊκό μπάσκετ: «Το ΝΒΑ θα εξαγοράσει την Euroleague και θα την αλλάξει»

Από εκεί και πέρα, οι εξελίξεις στην Κηφισιά θα είναι άμεσες και θα γίνουν προσπάθειες προκειμένου ο διάδοχος του Νίλσεν να βρεθεί πριν από το παιχνίδι πρωταθλήματος την Κυριακή κόντρα στον ΟΦΗ στο Ηράκλειο (4/2,16:00). Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρώην προπονητής του Βόλου, Κώστας Μπράτσος, είναι ο επικρατέστερος αυτή τη στιγμή να καθίσει στο πάγκο των νεοφώτιστων.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Κηφισιάς: 

«Η ΠΑΕ Κηφισιά ανακοινώνει την ολοκλήρωση της συνεργασίας της με τον προπονητή Ντέιβιντ Νίλσεν.

Στο διάστημα που βρέθηκε στον σύλλογο, ο Ντέιβιντ Νίλσεν δούλεψε σκληρά και με αποφασιστικότητα προκειμένου να βοηθήσει την ομάδα να πετύχει τους στόχους της. Δυστυχώς τα αποτελέσματα δεν ήταν τα επιθυμητά για την πορεία της ομάδας.

Ο επαγγελματισμός και το ήθος του Ντέιβιντ Νίλσεν δεν αμφισβητούνται στο ελάχιστο κι αυτά είναι στοιχεία τα οποία θα χαρακτηρίζουν το διάστημα που βρέθηκε στην Κηφισιά.

Ο Πρόεδρος, Χρήστος Πρίτσας, και το Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΑΕ Κηφισιά αισθάνονται την ανάγκη να τον ευχαριστήσουν θερμά για όσα προσέφερε και να του ευχηθούν κάθε επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ