Και ο Κάρλες Πέρες στο «κόλπο»

Και ο Κάρλες Πέρες στο «κόλπο»

Μεταγραφικό «θρίλερ» στο φινάλε για τον Ολυμπιακό με τον Ισπανό εξτρέμ της Θέλτα να είναι στο στόχαστρο του

Με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον αναμένεται το φινάλε της μεταγραφικής περιόδου στον Ολυμπιακό. Οι ερυθρόλευκοι που θέλουν να φέρουν στο… παρά ένα εξτρέμ και αν βρεθεί κάτι ιδιαίτερο και «κόφτη».

Στο «μέτωπο» του εξτρέμ, που «καίει» περισσότερο έχει προταθεί ο Τζοβάνε Καμπράλ ενώ στο «τραπέζι» βρίσκεται και ο Ισπανός αριστεροπόδαρος άσος της Θέλτα, Κάρλες Πέρες.

Ο 25χρονος άσος είναι επιλογή του Καρβαλιάλ με τον οποίο άλλωστε συνυπήρξαν πέρσι στην ομάδα του Βίγκο με τον Πορτογάλο τεχνικό να τον έχει βασικό από την στιγμή που ανέλαβε την Θέλτα στις αρχές του Νοεμβρίου.

Διαβάστε επίσης: Το ιδανικό ντεμπούτο: Ο Ράιτ ξεκίνησε με… γκάζια και γέμισε αισιοδοξία τον Ολυμπιακό (vids, pics)

Η Θέλτα αγόρασε τον Πέρες πέρσι από την Ρόμα που ανήκε όμως η φετινή σεζόν δεν πηγαίνει όπως θα την ήθελε ο Ισπανός εξτρέμ έχοντας παίξει σε 12 παιχνίδια καθώς ο Μπενίτεθ δεν τον εμπιστεύεται.

Ο Πέρες ψάχνει διέξοδο, η Θέλτα δεν θα έλεγε όχι σε έναν δανεισμό τώρα με ρήτρα και κάπως έτσι στο φινάλε των μεταγραφών «παίζει» δυνατά για τον Ολυμπιακό.

Στην καριέρα του έχει αγωνιστεί με τα χρώματα της Μπαρτσελόνα, έχοντας μάλιστα αγωνιστεί και 12 φορές με την πρώτη ομάδα των «Μπλαουγκράνα», αλλά και των Ρόμα και Θέλτα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ