Βόλος: Χωρίς Σιέλη αλλά με τους «νέους» κόντρα στο Παναιτωλικό

Βόλος: Χωρίς Σιέλη αλλά με τους «νέους» κόντρα στο Παναιτωλικό

Χωρίς τον Σιέλη αλλά με τους νεοαποκτειθέντες Ντε Καμπς και Ποπέσκου, αναμένεται να παραταχτεί ο Βόλος κόντρα στον Παναιτωλικό στην αυριανή αναμέτρηση της 21ης αγωνιστικής

Ο Βόλος υποδέχεται αύριο το απόγευμα τον Παναιτωλικό στο Πανθεσσαλικό (3/2,17:30) για την 21η αγωνιστική της Stoiximan Super League, με μοναδικό στόχο την επιστροφή στις νίκες για να απομακρυνθεί από τον πάτο της βαθμολογίας.

Διαβάστε επίσης: Βέζο: «Πολύ ευτυχισμένος που υπέγραψα στον Ολυμπιακό, τον καλύτερο σύλλογο της Ελλάδας» (vid)

Η ομάδα της Μαγνησίας ολοκλήρωσε την προετοιμασία χωρίς προβλήματα και ο Άνχελ Λόπεθ έκανε σήμερα γνωστή την αποστολή για την αναμέτρηση κόντρα στα «καναρίνια». Ο Ισπανός προπονητής άφησε εκτός τους τραυματίες Σιέλη, Τάχατο και Σιαμπάνη, ενώ αντίθετα πήρε μαζί του τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας, Ντε Καμπς και Ποπέσκου, οι οποίοι ανακοινώθηκαν της προηγούμενες μέρες.

Αναλυτικά η αποστολή του Βόλου: Κόβατς, Κόστις, Αλχο, Μύγας, Ασλανίδης, Ράσιτς, Καλογερόπουλος, Ασλανίδης, Τσοκάνης, Μπαριέντος, Γκλάβτσιτς, Ντε Καμπς, Μπερτόγλιο, Τρουιγιέ, Κόμπα, Ντέλετιτς, Ασεχνούν, Ποπέσκου, Μωραϊτης και Γκαρσία.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ