Το ταλέντο του Θρύλου «λάμπει»: Η ασύλληπτη γκολάρα του Κωστούλα κόντρα στον Γιούχτα (vid)

Το ταλέντο του Θρύλου «λάμπει»: Η ασύλληπτη γκολάρα του Κωστούλα κόντρα στον Γιούχτα (vid)

Ο Ολυμπιακός «έδεσε» με νέο συμβόλαιο των Χαράλαμπο Κωστούλα πριν λίγες μέρες και ο νεαρός επιθετικός «γιόρτασε» την ανανέωσή του με ένα πανέμορφο γκολ απέναντι στον Γιούχτα

Ο Χαράλαμπος Κωστούλας αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα, τόσο των ακαδημιών του Ολυμπιακού, όσο και του ελληνικού ποδοσφαίρου γενικότερα.

Ο Ολυμπιακός, με το βλέμμα στραμμένο στο μέλλον, προχώρησε πριν λίγες μέρες στην ανανέωση του συμβολαίου του 16χρονου επιθετικού (γεν.2007), «δένοντάς» τον με νέο τριετές συμβόλαιο. Με αυτό τον τρόπο, η ερυθρόλευκη ΠΑΕ αναγνώρισε την αξία του Έλληνα επιθετικού, καθιστώντας τον το επόμενο μεγάλο πρότζεκτ των ακαδημιών της. Το ίδιο, βέβαια, συνέβη και με τον αδερφό του, Κωνσταντίνο, ο οποίος αγωνίζεται ως κεντρικός αμυντικός και είναι δύο χρόνια μεγαλύτερος (γεν.2005).

Διαβάστε επίσης: Έγραψε ιστορία με τη φανέλα του Ολυμπιακού ο Γουόκαπ (pic)

Ο Χαράλαμπος φέτος είναι βασικό μέλος της δεύτερης ομάδας του Ολυμπιακού κι έχει πραγματοποιήσει πολύ καλές εμφανίσεις στο πρωτάθλημα της Super League 2 αλλά και στο Youth League με την κ19 των Πειραιωτών.

Ο 16χρονος άσος φέτος έχει αγωνιστεί με τον Ολυμπιακό Β’ συνολικά σε 11 παιχνίδια με απολογισμό 2 γκολ και δύο ασίστ, ενώ με 3 και 2 ασίστ στα παιχνίδια με τη Λέτσε και την Καραμπάγκ ήταν ουσιαστικά ο παίκτης που άνοιξε τον δρόμο για τις προκρίσεις στο Youth League. Όπως είναι λογικό, οι εμφανίσεις του έχουν προκαλέσει το ενδιαφέρον αρκετών ομάδων ενώ αρκετοί σκάουτερς έχουν έρθει να τον δουν να αγωνίζεται από κοντά.

Ο Χαράλαμπος, γιος του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή Θανάση Κωστούλα, στην χθεσινή αναμέτρηση της 17ης αγωνιστικής της Super League 2 κόντρα στον Γιούχτα έκανε ακόμα μία εξαιρετική εμφάνιση, η οποία επισφραγίστηκε με ένα γκολ σπάνιας ομορφιάς. Μετά από ωραία ατομική προσπάθεια, ο 16χρονος σκόραρε με δυνατό πλασέ ανοίγοντας το σκορ κόντρα στους Κρητικούς.

Δείτε το γκολ του Χαράλαμπου Κωστούλα κόντρα στον Γιούχτα:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ