ΠΑΟΚ : «Final 2018 – The Movie» (vid)

ΠΑΟΚ : «Final 2018 – The Movie» (vid)

Πρεμιέρα θα κάνει σήμερα η ταινία του ΠΑΟΚ σε κινηματογραφική αίθουσα, αλλά και στο youtube, με αφορμή την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδος στο ΟΑΚΑ.

Η στιγμή που περίμεναν χιλιάδες φίλαθλοι του ΠΑΟΚ έφτασε. Σήμερα το βράδυ, στις 21:00 θα προβληθεί στον κινηματογράφο Cineplexx η ταινία με αφορμή την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδος στο ΟΑΚΑ, ενώ θα υπάρχει παράλληλη, διαδικτυακή μετάδοση για τον κόσμο της ομάδας μέσω youtube από το κανάλι της ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Στην αίθουσα θα βρίσκονται εκτός από παράγοντες της ομάδας, εκπρόσωποι του Τύπου και κάποιοι τυχεροί φίλοι της ομάδας, που κέρδισαν προσκλήσεις μέσω των Social Media.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ: Αναλυτικά, από το paokfc.gr:

«Ήρθε η στιγμή να ζήσετε ξανά τον τελικό του ΟΑΚΑ. Αυτή τη φορά εντελώς διαφορετικά.

Ως ενεργό μέλος της ομάδας. Μια τελείως καινούρια εμπειρία που φιλοδοξεί ν’ αλλάζει τα δεδομένα στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Ο ΠΑΟΚ παρουσιάζει το ντοκιμαντέρ Final 2018 – The Movie.

Τέσσερις κάμερες κατέγραφαν καθημερινά κάθε πτυχή της προετοιμασίας της ομάδας. Τις προπονήσεις, τις ομιλίες στ’ αποδυτήρια, την αποθεραπεία, τις μετακινήσεις, τη δουλειά των αφανών… ηρώων, το χαβαλέ, την καθημερινότητα, το ταξίδι στην Αθήνα, τη διαμονή στο ξενοδοχείο, την ένταση, το πάθος, το άγχος, τη σιγουριά για τη νίκη.Πάνω από 50 ώρες υλικό, περισσότερες από δέκα αποκλειστικές συνεντεύξεις, η ζωή μιας οικογένειας μετατρέπονται σ’ ένα ξεχωριστό ντοκιμαντέρ.

Σε μια ταινία – παρακαταθήκη για την ιστορία του συλλόγου σε μια κίνηση που έρχεται να σπάσει την εσωστρέφεια και να στρέψει το βλέμμα στο μέλλον.O ΠΑΟΚ παρουσιάζει όσα ως τώρα έμεναν κρυφά πίσω από κλειστές πόρτες. Εισβάλλει στο… άβατο των αποδυτηρίων, μιλάει με τους παίκτες, τους καταγράφει ρεαλιστικά.

Αποτυπώνει τον παλμό τους, ακούει τις σκέψεις τους, μαθαίνει την τακτική του προπονητή, βγάζει στη δημοσιότητα τα «μυστικά» τους. Παρουσιάζει τα γεγονότα όπως ακριβώς έγιναν.

Το ντοκιμαντέρ του τελικού θα παρουσιαστεί επίσημα την Κυριακή 10 Ιουνίου, στις 21:00 στο θερινό κινηματογράφο του Cineplexx σε μια εκδήλωση που θα καλυφθεί ζωντανά από το PAOK TV. Η ταινία θα μεταδοθεί σε παράλληλη σύνδεση από το κανάλι μας στο Υοu Tube, ώστε όλοι οι φίλοι του Δικεφάλου να μπορέσουν να την παρακολουθήσουν ταυτόχρονα όπου κι αν βρίσκονται».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ