Χρειάζεται ενίσχυση στα άκρα της άμυνας ο ΠΑΟΚ

Χρειάζεται ενίσχυση στα άκρα της άμυνας ο ΠΑΟΚ

Στον ΠΑΟΚ έχουν αποφασίσει να προχωρήσουν στην απόκτηση παικτών και στα δύο άκρα της άμυνας καθώς η χρονιά δεν μπορεί να μόνο με τους Μάτος και Βιεϊρίνια.

Σε πρώτη φάση ο ΠΑΟΚ, μεταγραφικά όπως έχουμε αναφέρει από to10.gr θα ενισχυθεί σε άμυνα(πήρε Χατσερίντι), κέντρο και επίθεση. Για τη μεσαία γραμμή όλοι στην Τούμπα έχουν επικεντρωθεί στην περίπτωση του Πόντους Βέρνμπλουμ. Η απόκτηση του Σουηδού θα ξεκαθαρίσει από βδομάδα όταν και θα έρθει στη Θεσσαλονίκη ο Ιβάν Σαββίδης. Για τον χώρο της επίθεσης θα αποκτηθούν δύο ποδοσφαιριστές. Ο ένας είναι ο σίγουρος… Πέδρο Κόντε και ο δεύτερος ο Τεέμου Πούκι. Αν όμως ο Φιλανδός συνεχίσει τα «παιχνίδια» τότε θα εγκαταλειφθεί η περίπτωσή του και θα κοιτάξουν στον ΠΑΟΚ σε άλλους ποδοσφαιριστές που έχουν προταθεί.

Οι ασπρόμαυροι, με την απόκτηση των παικτών που προαναφέραμε δεν θα βάλουν μια τελεία στις μεταγραφές. Θα συνεχίσουν να έχουν στραμμένοι την προσοχή τους σε υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους. Η ομάδα χρειάζεται ενίσχυση και στα δύο άκρα της άμυνας για να μπορέσει να βγάλει τη χρονιά χωρίς προβλήματα. Δεν θα μπορέσουν μόνοι τους οι Μάτος και Βιεϊρίνια να βγάλουν ένα αγωνιστικό Γολγοθά που περιμένει τον ΠΑΟΚ τη σεζόν που σε λίγες ημέρες ξεκινάει.

Σύμφωνα με το πλάνο που έχουν στον Δικέφαλο θα αποκτηθούν δύο ποδοσφαιριστές για τα δύο άκρα της άμυνας. Για την δεξιά πλευρά υπάρχει πάντα η περίπτωση του Κυριάκου Κιβρακίδη του Ατρόμητου. Ο παίκτης δεσμεύεται μεν με συμβόλαιο με την ομάδα του Περιστεριού, όμως σε περίπτωση που ο Λουτσέσκου (έχει άριστη γνώση για τις ικανότητες του ποδοσφαιριστή) ανάψει το πράσινο φως για την απόκτησή του, τότε θεωρείται δεδομένο ότι θα βρεθεί η χρυσή τομή για να φέρει τον ποδοσφαιριστή στην Τούμπα. Άλλωστε, οι δύο ομάδες διατηρούν καλές σχέσεις, κάτι που φάνηκε και στην υπόθεση παραμονής του Δημήτρη Γιαννούλη στο Περιστέρι.

Για την αριστερή πλευρά αναζητείτε ένας ποδοσφαιριστής που θα μπορέσει να βοηθήσει τον Βιεϊρίνια όποτε κι αν κληθεί από τον Ράζβαν Λουτσέσκου. Στον ΠΑΟΚ εξετάζουν περιπτώσεις παικτών από Ρωσία, όπως είναι αυτή του Βιτάλι Ντενίσοφ που έχει προταθεί τις τελευταίες ημέρες. Πρόκειται για ένα δυναμικό αμυντικό που έμεινε ελεύθερος από την Λοκομοτίβ Μόσχας και αναζητεί τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ